Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo423
tag
Ha nem tunt volna fel nekem nincs 9. Genes intel rendszerem. Az van amit momdtam. De ha osszehasonlitgatni akarsz rakd ki szepen ide az eredmenyeid.
Benne is hagy ha a vilagon mindenhol ezt hoztak le meg en is azt mértem. Itt nincs semmi bullshit max almodban. De van par jatek a gepen megnezhetjuk fhdn holnap. Cpu limit kozeli felbontason nem 4kban.Metro exodus shadow of tomb raider crysis remastered cs go flight simulator 2020 avengers forza motorsport 7 gears of war 5 quake rtx call of duty black ops cold war, warzone doom eternal.Még válogathatsz is es ide kirakjuk es akkor az nem ilyen olyan allitasod szerint fake yt eredmeny lesz ami szerintem a bullshit. Foleg egy linus nem szokott az ilyeneken csalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- Mini PC
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest