Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pujesz68
csendes tag
válasz
Z.o.l.o. 19 #1750 üzenetére
pcx-en nezz szet
-
Pujesz68
csendes tag
válasz
Z.o.l.o. 19 #1740 üzenetére
Nalam is ez a helyzet 1 honapja nincs kartyam(2080ti asus dual oc) most varom hogy vissza kapjam a penzem,en mindenkeppen ugy vennem hogy csere garival,vannak olyan uzletek ahol ez lehetseges es hozza teszem plusz9ezer forintrol van szo es 2 ev plusz 1 ev csere gari.
-
Pujesz68
csendes tag
Sziasztok ! Vegul elkuldte az alza,a pragai asusba a kartyamat(asus dual rtx 2080ti oc) elfogadtak,magyarul szervizelik.Valaki volt mar hasonlo esetbe? ilyenkor javitjak vagy pedig cserelik?
-
Pujesz68
csendes tag
válasz
koti199204 #1719 üzenetére
Koszi ! Le is csekkolom ha vissza jon a gariztatasbol !
-
Pujesz68
csendes tag
tehat alapjaba veve ha mondjuk nem fel millioba kerulne,hanem mondjuk 280-ba meg akkor se mondanam hogy megeri de legalabb realisabb lenne,van ahol 799ezret is elkernek egy 2080ti ert "wtf" ami vizezett..ire szintugy nincs rairva hogy nem fog beszarni soha..es azert valjul annyi penzbol mar lassan egy sli-s 1080tit osszeraksz
-
Pujesz68
csendes tag
En leginkabb pubgzek,meg resident evil 2 remake van a gepemen,a pubgbe szinte minden very lowon 1080pbe 240hz es monitorom tudja a 220fpst marmint nem ugy h a levegot nezem de ez ledroppol 120rq is akar,jo nem a legjobb pelda a pubg..de akkor is,most egy 1050ti van benne ami kolcsonbe van azzal ugyanezzel a beallitassal 100fps-em van csak osszehasonlitas kepp irom,a re2-be tud 130at ultra beallitasokkal dx12vel,1080pbe.
-
Pujesz68
csendes tag
válasz
Devid_81 #1640 üzenetére
de mar volt egyszer szervizbe,3 hetes volt es tulmelegedesi gondokkal vittem vissza,vissza kuldtek h semmi baja,hazahoztam ugyanugy melegedett 90 fok fole aztan manualisan kezdtem el szabalyozni a ventiket,erdekes mert 0db-el reklamozzak
) aztan a 0db-el annyit ertem el h folyamat melegedett idle allapotban
-
Pujesz68
csendes tag
Sziasztok! Par hete azt tapasztalom hogy mindenfele hibauzenetekkel dobalnak ki a jatekok dx12dll. stb.. lefutattam egy 3d markot ott is kidobott (oppsss) felirattal. konkretan semmit nem tudok futtatni..ui:. most frissitettem 9900k-t es egy maximus xi herot nem egy idoben bios update is van a lapon...biosba kell valamit mokolni az overcklock beallitasok kozott?tudtommal semmi nincs overcklockolva minden auto-n van..szerintetek mitol csinalhatja ezt a gep? konkretan csak jatekok alatt nagyjabol 3p jatek idot enged legyen az pubg akarmi...wint mar 7x ujraraktam a napokba..mindent ugy csinaltam ahogy volt mindig is...ugye nem hardveres gond lesz?
aida stress teszt is ment ott ketyegett szepen,winbol pedig 10 pro 1809 update..1903al is ugyanezeket csinalta, driver a legujabb (dch) de a regiekkel is ezt csinalja..ha valaki ra tud a forumozok kozott nezni el is viszem hozza akar..
-
Pujesz68
csendes tag
Sziasztok ! Lassan mar 3honapja hajtom a (Asus Dual OC)2080ti-omat es tok faszan mukodik meg minden ameddig a gpu tweakbe nem allitom at a venti szabalyzast automatikusra ugyanis akkor csak melegszik folyamatosan mintha nem tudna a program hogyan szabalyozza a ventiket es egybol felmegy 80fok fole,na amikor manualisan felviszem 80%ra a jobb es a bal ventit is akkor produkalja magat maximum 70fokra jobbik esetben szoba hofoktol fuggoen 65,persze ezt gaming kozbe 4k felbontsban jatektol fuggoen de majdnem maximum beallitasok mellett,alapjaraton 29-30fok videonezes kozben is.ez mitol lehet? valakinek valami tippje?? Vissza kuldtem mar egyszer gariba es visszakuldtek azzal h ennek semmi baja..
-
Pujesz68
csendes tag
válasz
subaruwrc #618 üzenetére
az en sajat tapasztalataim alapjan igen is igazat adok abban hogy alul van meretezve a hutes,mint leirtam felvettem 70% ra a gpu ventijet es most megfeleloen mukodik,nos ha ezzel igy egy nagyon jo minosegu folyadek hutovel jol futna es nem is lenne olyan hangja mint egy felszallo repulonek, most kilepek gamebol es szinte egybol vissza viszi a hofokot 30 fok kornyekere tehat en kizarom azt is hogy szar lenne a hazban az airflow.nem erne meg nekik ha minden precizen lenne megcsinalva egy ilyen ar kategoriaju kartyan...szegyen
-
Pujesz68
csendes tag
hm hat igazabol igen csaloka lehet..mert game nelkul de viszont azt kifelejtettem h ez elott game nelkul volt 85-95fok tehat ezert irtam hogy 29-31 fokra csokkent,nem tudom mi a fene lehetett mert a szervizbol ugy kuldtek vissza hogy semmi baja nos nalam meg nem ez volt, a haz nzxt h700 megfelelo airflow-val..tehat nem ertem mi valtoztatta meg h jo lett
-
Pujesz68
csendes tag
Sziasztok ! tegnap irtam forumon meg mar regebb ota tema nalam..tulmelegedeses gondal vittem vissza a 2080ti-met es erdekes modon visszakaptam ma,ugy hogy semmit se csinaltak vele..es most 31fokon ketyeg a 85 helyett..
nem tudom lehet raolvastak..biztonsag esetere gpu tweakbe felhuztam a ventiket is
-
Pujesz68
csendes tag
válasz
KillerKollar #493 üzenetére
az alzasokkal inteztem,ott vettem a kartyat az alzanal...figyelj igazabol sok mindent nem tudnak tenni nekem az 1honapos idointervallum nem eppen barati mert amikor kifizettem ense azt mondtam h 1 honap mulva lesz valami...duhito es azert mondtam h varjatok ezekkel a kartyakkal
-
Pujesz68
csendes tag
válasz
KillerKollar #489 üzenetére
annyit ernek ezek a kartyak egyenlore mint halottnak a napszemuveg, enis jonagy okor voltam h megvettem..vesz az ember egy darab szart ennyi penzert es akkor azon gondolkodjon h vegyen e meg hozza vizhutest 100ezerert vagy tobb tizezrekert...vicc.. hozzateszem az se oldana meg a gondokat sztem hacsak nem szaraz jeggel huti az ember🤣en azt tudom mondani h egyenlore senki se vegye meg! legyen turelmes..en most barmilyen kartyanak is tudnek orulni csak h jatszhassak meg hasznalhassam a gepemet...par het utan irok h meg e oldotta a gondomat a garis eljaras
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külpolitika
- Gumi és felni topik
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Renault, Dacia topik
- Bluetooth hangszórók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó egy Gigabyte Aorus Master Geforce RTX 4070 Ti SUPER videókártya 0
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest