- Dell notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nubreed
veterán
-
nubreed
veterán
válasz
nyulnyulu #3394 üzenetére
Mindenképpen az S! Sokkal jobb teljesítmény és ehhez a felbontáshoz amit írsz, a sima 2060 már kevés is lenne sok esetben. Ráadásul a 2060S megveri a sima 2070 -et (nem a supert), szóval ezzel jársz jól.
Amúgy meg üdv a klubban, vagyunk egy páran akik "picsán rúgták az 5700/XT kártyájukat" mert tele lett a tökük a legkülönbözőbb szívásokkal.
-
-
Phobion
őstag
válasz
nyulnyulu #1575 üzenetére
Rendben lenne ez a GW Phoenix, de számomra fontos, hogy ennyiért legyen már a kártyán backplate
EVGA is okés lenne, de azokon sincs---------
Aorus-nak még kicsit utánajárok.
SZERK.: Amit nem értek, hogy mit jelent ez a Rev 1.0 meg Rev 2.0? Honnan tudhatom, hogy melyiket vásárolom meg? -
tipuka
addikt
válasz
nyulnyulu #1311 üzenetére
Az jó.
Akkor tényleg nem érdemes a plusz pénzt kiadni egy OC-s változatért, ha tudsz húzni 2 csúszkát az AB-ben.
Kár, hogy nem enged tovább húzni nálam (hülyeséget fogok mondani), pl 2400-ig, mert hőfokilag jó bírná még a Strix-em, megnéztem még párszor, húzva 54 fok a tető, játék közben meg 75 fps lock van nálam, úgy 40-42 fokos többnyire, kivéve a Metro-nál, mert az már komoly gépigényű, ott 51-53 fok.
Nálad persze ez tudom megfőtt kártya lenne.
Jó az a ledcsík, miért zavar annyira?
Nálam az Asus Maximus VIII Hero ledje okoz fejtőrést, hogy nem tudom változtatni a színét, régebben volt rá megoldás akkor változtattam is, de véletlen letöröltem a progit... de nem tudom melyik topikban és azt ,se, hogy kiírta.Minden piros a gépben és az alaplapi led kék.
A legújabb Aura progival meg csak a vga vezérelhető. -
válasz
nyulnyulu #719 üzenetére
Gainward Phoenix 1060-am volt decemberig, hiába volt benne "idle fan stop", gyárilag 50 fokra tették (amit én 60 fokra módosítottam), de még így is állandóan a határon mozgott, oda-vissza kapcsolgatta a fejem mellett a ventilátorokat és néha idegesített, pedig jól szellőző házam van. Tudom ez a 2060 tekintetében semmit nem jelent, főleg, hogy ebben a kártyában tudtommal fan stop sincs, de a bizalmamat nem nyerte el a Palit/Gainward páros.
-
válasz
nyulnyulu #717 üzenetére
Almát az almával.. Gaming Z 2070-et nem kapok 160 ezerért. Most van egy jegelve 175-ért, de az már bőven lélektani határ felett lenne amúgy is.
Nem mondom, hogy nem sokallom a 139 ezret a 2060-ért, de gagyi kivitelt nem akarok, a korábban felsorolt prémium trióból meg még mindig ez a legolcsóbb.
-
maajsz
senior tag
válasz
nyulnyulu #704 üzenetére
Nekem mAtx házban volt/van, most talán egy pár fokkal rosszabb mint volt, mert cseréltem aio-ra, és a levegős mintha jobban kavarta volna a backplate felől a levegőt. Így most rámegyek 2x140 in-re a 2x120 helyett, megnézem majd mennyit változik.
Amúgy nekem fent van asztalon a gép és zavar ha nem csendes, így a rendszer fan görbék lejjebb vannak húzogatva, az aio radiátor fent van, superposition alatt a cpu load elég enyhe volt, így low fan speed-el mászott fel 60 közepe felé asszem az Aorus. Full max pwm-el ez lehet 60 alá megy, de úgy mértem ahogy használom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest