- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz nyulnyulu #3399 üzenetére
Hát van egy pár ami szóba jöhet de nincs elszállva az árazásuk annyira szerintem.
Pl MSI Gaming X, Palit Jetstream, ez a kettő biztos ajánlott, a Gigabyte, Asus, Gainward vonalat nem követem annyira de azok között is van jó, ebben hátha más tud segíteni itt.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz nyulnyulu #3397 üzenetére
Szerintem a 2060S "jövőt állóbb" kicsit. Bár ugyan én is 2060S -t rendeltem, ezt most a magamrészéről átmenetinek tekintem, kb. fél, max 1 évre, mert ha kijön az Ampere sorozat majd arra váltok, mármint, ha kint lesznek a customok.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz nyulnyulu #3394 üzenetére
Mindenképpen az S! Sokkal jobb teljesítmény és ehhez a felbontáshoz amit írsz, a sima 2060 már kevés is lenne sok esetben. Ráadásul a 2060S megveri a sima 2070 -et (nem a supert), szóval ezzel jársz jól.
Amúgy meg üdv a klubban, vagyunk egy páran akik "picsán rúgták az 5700/XT kártyájukat" mert tele lett a tökük a legkülönbözőbb szívásokkal.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Lord Myn
senior tag
válasz nyulnyulu #1894 üzenetére
Nálam a Win energiagazdi 'Balanced'-on van és az NV panelben is 'Optimal Power'-re van állítva, mégis, amikor elkezdek valami erőforrásigényessel játszani (Hitman 2, SOTR, stb.) felszalad >90%-ra simán. Úgyhogy ott más lesz a bibi...
"War does not determine who is right - only who is left."
-
koko52
nagyúr
válasz nyulnyulu #1575 üzenetére
Főleg hogy dobsz hozzá 5-öt és 2070-et kapsz.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Phobion
őstag
válasz nyulnyulu #1575 üzenetére
Rendben lenne ez a GW Phoenix, de számomra fontos, hogy ennyiért legyen már a kártyán backplate
EVGA is okés lenne, de azokon sincs---------
Aorus-nak még kicsit utánajárok.
SZERK.: Amit nem értek, hogy mit jelent ez a Rev 1.0 meg Rev 2.0? Honnan tudhatom, hogy melyiket vásárolom meg?[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz nyulnyulu #1432 üzenetére
vágom csak rosszul írtam sry, azért nem értem mert nincs jelentős különbség 1070 és 1070ti között, 10fps?
olyan mintha 2060ról váltanál 2070re kb[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
-
tipuka
addikt
válasz nyulnyulu #1311 üzenetére
Az jó.
Akkor tényleg nem érdemes a plusz pénzt kiadni egy OC-s változatért, ha tudsz húzni 2 csúszkát az AB-ben.
Kár, hogy nem enged tovább húzni nálam (hülyeséget fogok mondani), pl 2400-ig, mert hőfokilag jó bírná még a Strix-em, megnéztem még párszor, húzva 54 fok a tető, játék közben meg 75 fps lock van nálam, úgy 40-42 fokos többnyire, kivéve a Metro-nál, mert az már komoly gépigényű, ott 51-53 fok.
Nálad persze ez tudom megfőtt kártya lenne.
Jó az a ledcsík, miért zavar annyira?
Nálam az Asus Maximus VIII Hero ledje okoz fejtőrést, hogy nem tudom változtatni a színét, régebben volt rá megoldás akkor változtattam is, de véletlen letöröltem a progit... de nem tudom melyik topikban és azt ,se, hogy kiírta. Minden piros a gépben és az alaplapi led kék.
A legújabb Aura progival meg csak a vga vezérelhető. -
őstag
válasz nyulnyulu #719 üzenetére
Gainward Phoenix 1060-am volt decemberig, hiába volt benne "idle fan stop", gyárilag 50 fokra tették (amit én 60 fokra módosítottam), de még így is állandóan a határon mozgott, oda-vissza kapcsolgatta a fejem mellett a ventilátorokat és néha idegesített, pedig jól szellőző házam van. Tudom ez a 2060 tekintetében semmit nem jelent, főleg, hogy ebben a kártyában tudtommal fan stop sincs, de a bizalmamat nem nyerte el a Palit/Gainward páros.
"Less but better" - Dieter Rams
-
őstag
válasz nyulnyulu #717 üzenetére
Almát az almával.. Gaming Z 2070-et nem kapok 160 ezerért. Most van egy jegelve 175-ért, de az már bőven lélektani határ felett lenne amúgy is.
Nem mondom, hogy nem sokallom a 139 ezret a 2060-ért, de gagyi kivitelt nem akarok, a korábban felsorolt prémium trióból meg még mindig ez a legolcsóbb.
"Less but better" - Dieter Rams
-
-
maajsz
senior tag
válasz nyulnyulu #704 üzenetére
Nekem mAtx házban volt/van, most talán egy pár fokkal rosszabb mint volt, mert cseréltem aio-ra, és a levegős mintha jobban kavarta volna a backplate felől a levegőt. Így most rámegyek 2x140 in-re a 2x120 helyett, megnézem majd mennyit változik.
Amúgy nekem fent van asztalon a gép és zavar ha nem csendes, így a rendszer fan görbék lejjebb vannak húzogatva, az aio radiátor fent van, superposition alatt a cpu load elég enyhe volt, így low fan speed-el mászott fel 60 közepe felé asszem az Aorus. Full max pwm-el ez lehet 60 alá megy, de úgy mértem ahogy használom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...