Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
válasz
TechN7ne #4583 üzenetére
Van pár cikk róla, blender tesztben jobb. [link]
GamersNexus have reached out to NVIDIA for a comment, and the manufacturer confirmed that some TU104 is more powerful than TU106 in Blender:
“GeForce RTX 2060 boards are based on either the TU106 or TU104 GPUs. The performance difference between the two configurations is negligible in most cases, although TU104-based GeForce RTX 2060 cards will deliver higher performance in Blender.” -
gaben88
őstag
válasz
TechN7ne #1902 üzenetére
Jézus anyám, te még soha nem láttál szerintem közelről, működés közben Gainward Phoenix vagy Palit GameRock kártyát pl a 9X0 és 10X0-es generációban. A legjobb léghűtős kártyák közé tartoznak! A 2060-as kártyáikat nem ismerem, de tesztek alapján és amilyen áron mennek, annyiért nem lehetnek rosszak.
-
PeTeR_33
tag
válasz
TechN7ne #1902 üzenetére
Látom megragadtad a hszem lényegét.
Én magánvéleményt írtam tapasztalatokra támaszkodva.A hisztivel és sértődéssel nem tudok mit kezdeni.
Nem dícsértem az MSI-t mert még SEMMIT NEM BIZONYÍTOTT...
A lényeg h jól megmondtad nekem és te lettél a király.Főleg h itt többségben van az GW Palit tulaj.
Nyomasd nyugodtan.
Tudod minden cirkusznak megvan a maga bohóca... -
Floyd80
addikt
válasz
TechN7ne #1613 üzenetére
A 5.25-öt hiánya nekem is probléma, sorozatgyűjtemény még mindig DVD-ken van, illetve a régi házon volt kártyaolvasó, amit szintén hasznos volt, fényképezőhöz, kocsiba SD kártya stb,.úgyhogy ezeket most pótolni kell és ez min. +10-15 az amúgy se olcsó házra, de ez van.
-
Sanyi19
őstag
válasz
TechN7ne #1174 üzenetére
Jaja, volt Palit GTX 960-am és az akkor 60k-ért tudta. Én se örültem neki, de az AMD Ryzen Wraith Max hűtőm teljes mértékben elnyomja így nem érdekel túlzottan. Nem csak ez a típus nem állítja le a ventit, ilyen Pl. Az MSI 1660 Ti ventus is, gondolom a 2060 is belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest