- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget! Strix oc lett végül.
-
Rent
senior tag
válasz
KAMELOT #4646 üzenetére
Még nem vettem meg, most megyek be. Ipon aorus destinyvel 285, compker asus strix oc 293 (nem tudom h van e kupon, nem valaszolnak) ilyen arak vannak jelenleg. Természetesen számlás 27% os kártyákról van szó. PH-s saját névre szóló számla nélküli árak most nekem nem jók. Legtöbb üzlet nem is tud rendelni ebből a 2 kártyából, vagy drágábban. A sima giga 256 ezresről meg lebeszéltek itt többen.
Giganak (aorus) megneztem az ipon arait es nem esett be 285 ala az elmult ket honaoban.
-
Rent
senior tag
válasz
KAMELOT #4644 üzenetére
iponos az aorus, alzás a sima giga (amit már ki is zártam), mivel nincs vízhűtésem (kivéve a cpu saját vízhűtését), ezért a gyári blokkos gpukat nem is nézegetem, vagy aorus lesz, vagy ha visszaigazolja a compker, hogy kp-s áron biztosítja bankkártyás fizetéssel a strix oc-t, akkor az. Az pedig +1-2 ezer, viszont kp-s áron már olyan +8 lenne.
-
Rent
senior tag
Tegnap leadtam 285 ért a rendelést aorusra, ma reggelre 304 lett. Eladnak 1-2 db-ot és így mozog az ár? Vicc tényleg.
-
Rent
senior tag
Köszi a véleményeket, akkor a gaming kilőve. OC Strix-et választanék ha lenne valahol egyáltalán, de így marad az aorus.
-
Rent
senior tag
Köszi a válaszokat!
Megrendelve aorus 285ért és a windforce 256ért, alszok rá egyet és reggel az egyiket lemondom, a másikat pedig megveszem. -
Rent
senior tag
Sziasztok!
Holnap fogok vásárolni egy 1080ti-t mindenképp 27%-os számlával.
Utolsó két kártyám közül 3 évig 7950 gigabyte windforce-om, majd 3 évig 970 gigabyte windforce-om volt.
Soha semmilyen gondom nem volt velük, ezért gondoltam, hogy az alzánál kapható Gigabyte 1080ti gaming oc-ra bruttó 256-ért a befutó.
Most kérdeznélek Titeket, hogy az aorus (+30-ért (ipon)), vagy a strix oc hoz annyi pluszt, hogy megérje a kb 35e felárat?
Van esetleg bármi negatív tapasztalatotok a fenti kártyával kapcsolatban?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest