- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
Idle 32 pl Metro Exodus alatt olyan 62-65 fok. Feszültséget nem néztem... Drivereket meglesem windows nem régi az nem hiszem hogy gond lenne.
Esetleg hogy öreg a táp az nem lehet kínja? Mert pl WoT alatt semmi mondjuk az nem is nagyon gépigényes cucc... Shadow of the Tomb Raider is pl jó
-
mihione
őstag
Mivel tudod szabalyozni a haz ventiket gpu ho alapjan?Nekem is ilyen megoldas kene radik miatt.
A boost meg nagyban fugg a homerseklettol is,nalam 70 fok korul volt tuningal es 2012 mhzrol szepen visszavette magat 1950-1976 korulre.Miota viz van rajta sokkal stabilabbak az orajelek 2025 mhz is tartja egy ora warzone utan 54 fok max mellett.
Szerk:ja meg annyi h a sok fesz nem mindig jo,nalam+20% van es igy stabilabb mint mondjuk +50%-al,nem igazan ertem hogy lehet ez de megis igy van :D
Memoriat erdemes huzni az is sokat tud hozni. -
-
Krisz0418
őstag
-
Puma K
nagyúr
Elvileg ha egy picit a műanyagot meghajlítod amibe bele érnek a ventilátor lapátjai, akkor elmúlik a jelenség.
Szerintem most már ezzel nem fognak foglalkozni.
Ha akkor tetted volna szóvá amikor friss vásárlás volt, akkor a 14 nap miatt és amúgy is cserélték volna. De ez már a múlt meg a volna...
-
pokers
senior tag
Nincs semmi toldás, foltozás, tök gyári minden.
Amit írtam, most egy ilyen kábelről kapja a kártya a betápot:De full moduláris tápegységnél én meg tudom csinálni azt, hogy két ilyet dugok be és csak az egyik-egyik 6+2-es apát használom a kábelekről.
Magyarul a tápból 2db 12V-os kábellel táplálom meg a kártyát.Remélem így már érthető a kérdés és a dilemmám
-
Gróf...
aktív tag
Nekem ezt driver cserénél tudja előadni. Nálam az jött be, ha DDU-el az írmagját is eltávolítottam mindennek ami az előző driver-hez kapcsolódott. (Mappát is)
Érdekes mód az Afterburnert nem kellett piszkálni.
Persze, tudom, hogy eleve így célszerű csinálni, de a huszonegyedik században nem érzem jogosnak! Ha jól sejtem az Experience sem így oldja meg!!! -
Habugi
addikt
A PCB-t elsősorban a VRM tudja felfűteni, nem a GPU.
A GPU érdemben akkor tud beleszólni a vRamok hőmérsékletébe(őket fűteni) ha ugyan az a borda/felület érintkezik a GPU-val ami a környező vRam chipekkel is, ám még ilyenkor is az esetek többségében a VRM által átmelegített PCB-től kapják a több hőt.
-
Ano
senior tag
Köszi, de ez víz hűtés ... esetleg léghűtésben ajánlott?
Illetve 2 dolog lenne még:
1. Hogyan kell beállítani, hogy bootoláskor mindkét monitoron mutasson jelet? (a régi R9 270-em simán tudta ezt) Sokszor csak a gémer monitor van használva és az Display Portra van kötve, de az nem mutat semmit addig amíg a win bejelentkező képernyő meg nem jelenik
2. mi a francért eszik ez üresjáratban 60W-ot !!!??? Ezen hogyan lehet javítani? -
Ano
senior tag
Köszi a tippet.
Tudnál linket dobni ezekhez a hűtésekhez, mert a google sok baromságot is belinkelt így nem tudom melyikre gondoltál pontosan
Köszi, de az undervoltolás csak minimálisan érdekel mert kell sok FPS Full HD-ban ... lehetőleg 144 és stabilan, ha már megvan az ehhez való monitorom is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon RX 7900XTX 24GB 3év Garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest