Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
DieHard #12257 üzenetére
Engem is zavar az MSI Gaming X-em hangja... jelenleg ez az egyetlen hangos elem a gépben ha terhelést kap a masina... eddig szerintem 4x futottam neki a hűtés csere témának... de végül az itteni fórumtársak minden alkalommal lebeszéltek erről, mert hogy idős a kártya és drága a blokk. Amiben maximálisan igazuk van.
Aztán ha az idős kártyára ráteszek egy drága blokkot akkor jön a másik történet, hogy még mennyi ideig használnám így a kártyát...?
Ha egy új és frissen megjelent szériába tartozó kártyára tennék FC blokkot vagy más hűtést, akkor nyilván megérné, mert még legalább 2-3 évig ha nem tovább használnám azt a kártyát így ilyen távlatban nem lenne annyira rossz szájízzel megvéve a blokk-hűtés a kártyára.
Mindezek miatt inkább elengedtem a témát. Főleg úgy hogy idén bejelentik és akár meg is jelenhet az új Nvidia széria. Aztán emiatt is csökken a kártya értéke így még rosszabbak az arányok-mutatók ha költenék a VGA-ra hűtés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest