- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bib
őstag
válasz
Cirkaloo #41812 üzenetére
Én újra kizárnám a Windowst. Tudom hogy telepítetted, de most húzd újra, utána driverek, de csak a driver, semmi experience szar, utána játék. Semmi Windows buhera, semmi egyéb progi, semmi Msi AB, csak a win+ game Displayporton lehetőleg és a kimeneti színtartomány legyen teljesre állítva.
-
Bib
őstag
válasz
Henker2 #41723 üzenetére
Nagyon jó kari a 970, szerintem fhd-ra elég. Én monitor váltásba fogtam és 32 coll 1440p-re kényszerülve vettem egy vega 56 pulse-ot.Nem gondoltam volna magamról,hogy nvidiat ott hagyom, de ez a mostani kari jó áron volt, pont dupla teljesítményű és a freesync élmény döbbenet. Úgyhogy amíg nem lesz freesynces nvidia
addig nem váltok vissza -
Bib
őstag
válasz
AeSDé Team #41684 üzenetére
Én használtam 450-es corsair táppal 970-et oc-va 6-8 -as átalakítóval, azon csak egy 6 pines csati volt. Semmi gondja nem volt. Nálad csak valóban 2 negatív pin hiányzik.
-
Bib
őstag
válasz
->Raizen<- #41546 üzenetére
Na ez jól hangzik. Milyen felbontáson nyomod? Fps-nél nem nagy az input lag?
-
Bib
őstag
Hali!
Egy asus strix gtx 970 dc2oc-ra felmegy az Arctic Accelero Xtreme IV ?
-
Bib
őstag
válasz
->Raizen<- #41409 üzenetére
3-4 Long versenyt szoktam tolni, bár igaz 24Gb ramom van ,az nem telt meg.
-
Bib
őstag
válasz
->Raizen<- #41401 üzenetére
Ott valami nagyon nem ok a gépeddel nekem fhd ultrán megy fix 60 fps-el gtx 970 társaságában.
-
Bib
őstag
válasz
Tomasz8 #41211 üzenetére
Ha nincs korlátozva az Fps szám a játékok alatt, nincs bekapcsolva vsync sem, akkor nagyon jól működik a kártyád és nincs proci limited.A hőfok is rendben van.Kicsit közel van a táp,így kevesebb friss levegő megy rá,valahogy kicsi ez a ház. Minden rendben.Idle állapotban terhelés nélkül órajel ha nem esik vissza akkor érdemes bányászvírusra keresést csinálni.
-
Bib
őstag
válasz
STC Speed #41188 üzenetére
Hali!
1.A hőfok minél lejjebb van annál jobb.Ezeket úgy tervezik hogy 91-105C-ot is bírják, de szerintem érdemes 80 alatt maradni.( Itt fontos a VRM hőfok! is)
2.Van az asusnak gyári programja,de annál jobb az msi afterburner.
3. Ha beállítod apply Windows startupra akkor betöltődik a profil amit akár 5 programhalyre be tudsz állítani.
4. Az órajel biztonságos csak a feszültség nem, de azt úgysem tudod állítani. Ha túlhúzod kifagy, újraindul ,szétesik a kép. Ha megy szépen 1500/4000Mhz mehet neki. De először csak egy dolgot tuningolj, Gpu majd memó. -
Bib
őstag
válasz
Norbika88 #41157 üzenetére
Régen ez volt ,de igazából 1.5 x-se. Ma már vagy kikapcsolják, vagy ha valamely progi igényli akkor autó beállításon 1-2 Gb-ot fog kérni. Amennyit adsz ssd-ből az rengeteg hasznos terület, rendkívüli pocsékolás, pláne hogy a trimnek is kell hely. Ez az én véleményem.
-
Bib
őstag
válasz
SilentNight #40866 üzenetére
Gigabyte nem a tartósságáról híres.De mindenképpen ellenőrizd nincs e valami bányászvírusod. Gép szellőzése legyen jó ahogy előttem is írták, Előről vagy alulról , oldalról is befelé a friss levegő, hátra meg felfelé ki a meleg.Néhány éves kártyát nem kell még pasztázgatni szerintem,főleg ha garanciális.
-
Bib
őstag
válasz
Bjørgersson #40749 üzenetére
Pedig a ccleaner az nvidia instal filejait kiszedi.
-
Bib
őstag
válasz
Bjørgersson #40729 üzenetére
Jót tesz az
Meg hát az ember megszokta winME idején. Én a tiszta win híve vagyok, sosem volt teleszemetelt agyontelepített rendszerem. Megy is mindig minden hiba nélkül.Pláne hogy csak 10-15 perc az egész manapság.
-
Bib
őstag
válasz
Bjørgersson #40724 üzenetére
Pont ezért írtam, ez a lényeg itt! Nem a kártya szar, hanem amivel játszik etejedu kolléga.
Nekem nincsen meg a PUBG vagy Rising strom ,de videók alapján sem a grafikáról híresek. De lehet hogy nagy múltú grafikai fejlesztők állnak mögötte csak nem látszik. -
Bib
őstag
válasz
PeeterssoN #40722 üzenetére
Ilyen egy nagy múltú játékfejlesztő terméke
Nyomjál forza horizon 3-at vagy bf1-et azok szépek. -
Bib
őstag
válasz
#34576640 #40586 üzenetére
Na hasonlóval szívtam a gyerek gépén. Behalt az ssd-je, gariba cserélték az újra meg memória hiba miatt még a win10 se ment fel. Ha felment akkor volt hogy a youtube nem működött.Kétféle ram van benne,elfelejtettem hogyan volt belőve,csak hosszas tesztek után találtam ki újra.
-
Bib
őstag
válasz
DeathAdder #40579 üzenetére
Semmi baj a win10-zel ,mára legjobb oprendszer.
-
Bib
őstag
válasz
#34576640 #40560 üzenetére
Én nem erre a videóra gondoltam, hanem volt valami feka belinkelve, annak az eredetiét. Ezen én azt látom,hogy elkezdődik a dekódolás ,addig csíkoz. Biztos van valami jobb program erre.Nvidia panelen én csak az asztali színbeállításnál a gammából veszek le egy hangyányit meg a felbontásnál a kimeneti dinamikatartományt ellenőrzöm hogy teljesre legyen állítva. A 3d beállításoknál semmit nem állítok. Elméletileg az nvidia vezérlő beállítások a mérvadóak. A játékban off lesz.
-
Bib
őstag
válasz
#34576640 #40552 üzenetére
Mondjuk a videók nálam nem törnek, de amiből linkeltél feljebb, szívesen ránézek az eredetire ha belinkeled.
Én mindig az adott játékon belül cfg-be próbálom lockolni a framet. Bár jelenleg bf1-ben meg úgyis van fix 60fps beállítás ,de így is kissé törik nálam. Többi gamenél nálam nem számít az input lag ott vsync on van. (forzaH3, F1 2016, GtaV)
A resident evil 7 -et sajnos nem ismerem közelről. -
Bib
őstag
válasz
Bjørgersson #40549 üzenetére
Mert vannak, akiknek úgysem tudsz segíteni
-
Bib
őstag
-
Bib
őstag
válasz
DeathAdder #40501 üzenetére
Én is azt hittem az enyémre, hogy kihajtja míg meg nem vettem a 4790k-t. 4.7-re húzva 970-el egyébként 450-es corsair tápom évek óta megy már.
-
Bib
őstag
válasz
Bjørgersson #40368 üzenetére
Akkor Windows 10 Home. Ha a kákán is csomót keresel.
De gondolom mindenki tudja miről van szó. -
Bib
őstag
-
Bib
őstag
válasz
Plazmacucci #40297 üzenetére
Alaplapi hangkártya akkor?
Ferritgyűrű szokott lenni jobb házak előlapi kábelkorbácsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Napelem
- Autós topik
- PlayStation 5
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Mobilinternet -> LAN
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest