- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
Ennek a referencia kártyának milyen a hűtése?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
Gondolkodom egy 780 vagy 770 beszerzésén! Mennyivel éri meg jobban a 780 illetve melyek az ajánlott gyártók hűtés szempontjából? Esetleg 4gb-os 770 mennyire jó vétel?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
válasz ricsi8800gt #18705 üzenetére
Ki is néztem magamnak! Csak menne el a mostani kártyám!
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
A 780-hoz mehet fel a legújabb driver?
-
Mika1227
őstag
Az nVidia vezérlőpultban érdemes bekapcsolni a DSR funkciót ha igen hogyan kell beállítani?
-
Mika1227
őstag
Milyen hűtést lehet venni a 780-ra ami jó és viszonylag halk? Nem rossz a gyári se csak kicsit hangos olyan 70-80 fok között van a hőmérséklet. Jó ez a hő?
-
Mika1227
őstag
válasz hszilard666 #18764 üzenetére
Igen ilyesmikre gondoltam. Azért ezek csak jobban hűtik a GPU-t!?
-
Mika1227
őstag
Szerintetek a procim (Intel Core i5-3470) elég a 780-hoz? Azt hiszem 4-4,2-őn szalad túlhajtva.
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Mennyi az a hőfok ami még "jó" ennek a GPU-nak?
-
Mika1227
őstag
Olvasgattam az FXAA-ról. Most akkor érdemes bekapcsolni vagy inkább ne?
-
Mika1227
őstag
Valaki használja már a legújabb drivert? Érdemes felrakni?
-
Mika1227
őstag
-
Mika1227
őstag
válasz hszilard666 #18792 üzenetére
Szerintem nem zörög az én gépembe nem hallok ilyet! Az lehet, hogy másnál viszont igen van ilyen hang?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest