- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
davidsone #18926 üzenetére
Hát igen,De ugy gondolom hogy az a kártya ami maxon ki tudja hajtani a gta v játékot mert én minden maxra húztam FHD-ban annak még nem 2éve van,Viszont Nvidia vonalon az árak nagyon nehézkesen mennek le,Radeon vonalon meg esnek az árak szépen.De ott is már nem érdemes 7xxx vagy R9-re ugrani,Bár a 290X még jó vétel lehet de hamar le megy az ára az RX480-asnak is
-
ricsi8800gt
addikt
Én ma vettem egy 970-es de burva hogy milyen jó kártya.GTA V maxon meg mindent.Hűtése is nagyon halk,Giga amugy
-
ricsi8800gt
addikt
Asusom nem volt még,De más kártyákban az Asus hűtés igen csak allul marad.Most egy Gainward 780-asom van és annak a coolerja nagyon jó és nagyon halk is.
-
ricsi8800gt
addikt
Szerintem a BIOS lett meg szerkesztve neki
-
ricsi8800gt
addikt
Volt jó pár kártyám.És most van egy 780 Phantom és a rajta lévő cooler valami brutálisan jó és halk.
Ref cooleres radeonok nagyon trék -
ricsi8800gt
addikt
válasz
kasa85 #18631 üzenetére
Na kiprobáltam kicsit a gainward 780 húzni.Az abaj hogy viszonyittási alapom nincs másik ilyen típushoz mert Se PH- Benchmárk listán nincs gainward meg HWBot-n is kevés van,Azt hiszem 1.
Gpu-ban 1070 Mhz mentem el ami Boostolva valahol 1190 Mhz.és innen még feljebb már nem tudtam menni lehet a táp miatt.Most lett egy 700-as Cooler M a Chieftec helyett ami 600-volt.
Ötletet kaptam arra hogy az egyik molex-röl adjam neki a 6pin-t és ne a táprol ami van rajta meg 8-as is van az az külön külön ágrol.Ebbe van valami reáció amugy ?.1200-as gpu-fölé nem tudtam menni vele még pedig tudja a kártya
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
hszilard666 #18629 üzenetére
Köszönöm.Akkor vigyázok majd a VRM-ekre,Nyilván adok neki majd levegőztetést.Nagyon meg tetszett ez a kártya ami az erejét illeti.neten is alig találok a Gainwardrol teszteket hogy mit is bir igazán.
sephi Nem az ára érdekel hogy mennyiért megy hanem a tudása.Táp egy 600W Chieftec van a gépbe
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok.
Minap csatlakozok a forumhoz egy GTX 780 Phantom GLH 3GB-os kártyával.Akinek ilyen van az irhatna rola,Esetleg vélemények a kártyárol,Jo döntés volt e ?
Mi a táp igénye neki ?
OC-t hogy birja?
Ez a Gainward-mennyire jo? Meg ez a hűtés is rajta ?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest