- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
Puma K #92451 üzenetére
Ha csak ennyi sebből vérzik a játék 's ennyi hozható fel ellene, akkor igen-igen jó helyzetben vagyunk.
Az Online része nálam nem lesz tényező, 100%-ban a Single Player Story mód miatt vettem meg.
Átraktam amúgy a játékot az 1440p-s monitorról a 4K TV-re is, már sima high-on is gyönyörű, ultrán meg végképp, viszont a 2070-emet sajnos meg kellett barátkoztatnom a 30-35 FPS gondolatával, ami a látványt tekintve reális, de azért fájdalmas - szerintem a 2080TI is lazán térdre rogyasztható a játékban, de majd még a következő esedékes csúcskártya is...
-
keIdor
titán
válasz
Puma K #92451 üzenetére
Olvasva a soraidat, embert nem láttam még, akit ezek zavartak volna. Én tudtam, hogy ilyen, de nem érdekel. Miért ilyen nem tudom, de olyan what ever kategóriába esik. Enni minimálisat elég.
Nem vagyunk egyformák, de ezek tényleg nem sok embert zavartak, mert nem láttam még mástól.
Onlinehoz nem tudok hozzászólni, de habugi meg csak azt tolja, annyira bugos nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest