Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciókamerák
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
Puma K #92451 üzenetére
Ha csak ennyi sebből vérzik a játék 's ennyi hozható fel ellene, akkor igen-igen jó helyzetben vagyunk.
Az Online része nálam nem lesz tényező, 100%-ban a Single Player Story mód miatt vettem meg.
Átraktam amúgy a játékot az 1440p-s monitorról a 4K TV-re is, már sima high-on is gyönyörű, ultrán meg végképp, viszont a 2070-emet sajnos meg kellett barátkoztatnom a 30-35 FPS gondolatával, ami a látványt tekintve reális, de azért fájdalmas - szerintem a 2080TI is lazán térdre rogyasztható a játékban, de majd még a következő esedékes csúcskártya is...
-
keIdor
titán
válasz
Puma K #92451 üzenetére
Olvasva a soraidat, embert nem láttam még, akit ezek zavartak volna. Én tudtam, hogy ilyen, de nem érdekel. Miért ilyen nem tudom, de olyan what ever kategóriába esik. Enni minimálisat elég.
Nem vagyunk egyformák, de ezek tényleg nem sok embert zavartak, mert nem láttam még mástól.
Onlinehoz nem tudok hozzászólni, de habugi meg csak azt tolja, annyira bugos nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest