- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 750 / 750 Ti (GM107) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Én csak arra akartam utalni, hogy beszélünk az AMD vs. NVidia közötti különbségről holott a férfiak 10 százaléka nem is képes ezeket a különbségeket érzékelni. Ami nem feltétlenül jelent színtévesztést egyszerűen az árnyalatok közötti finom átmenetekre sokan nem érzékenyek.
-
bolcsodal
addikt
Lehet kevés lesz, de majd feltolod max grafra és akkor már a VGA fog limitálni. Én az erősebb VGAt venném. Kivéve, ha az illető kedvenc játék CPU limites FullHD-ban.
Ez itt: [link] azért elég jól tükrözi, hogy fullHD-ban mi a fontosabb a CPU, vagy a VGA...de valószínűleg széjjel fognak tépni ezért a kijelentésemért....
Multiplayer sok-sok-sok játékossal lesz?
-
bolcsodal
addikt
válasz
World-Soft #444 üzenetére
És a program támogatja a CUDA-t? Láthatóan nem....
-
bolcsodal
addikt
Egy kalibrált IPS azért beéri a régi CRT-ket. Főleg, hogy a CRT-k fényereje elég gyatra tud lenne, ahogy öregszik a monitor.
Nekem is volt böhöm CRT-m (IBM P275), de a mostani LG-m elég sok tekintetben otthagyná (imput lag ide-vagy oda). A legkomolyabb problémám az IBM-el is a fókusz beállítása volt. Egy idő után nagyon el tud mászni és életlenné válik a kép. Ezt OSD-ről a legritkább esetben lehet korrigálni és szövegolvasás közben nagyon zavaró tud lenni.
Kiváló állapotú CRT-t pedig nem találni sehol. Szinte minden példányba belepumpáltak már 20-40 ezer munkaórát, ami sajnos még a trinitron képcsöveken is meglátszik.
Ha esetleg mégvalakinek problémája lenne az ún. "flickering ragdoll", vagy képernyő rángatózás, akkor szólok, hogy driver-probléma és a VGA a ludas ilyenkor. Visszalépés a 335-ös driverre megoldotta a dolgot.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Alister71 #285 üzenetére
Lehet, de nem csak játékokra gondoltam. Jelenleg úgyis mindenki az AMD-t másolja ezügyben (lásd DX12 és az új OpenGL), tehát igazad lehet később már mindenki alacsony hozzáférésű API-t fog kínálni a vas-hoz.
A Mantle igazából a konzolportok miatt lehet érdekes, amik majd jönnek, bár addig úgyis ezerszer lecseréli a vasat alatta.
-
bolcsodal
addikt
válasz
4264adam #256 üzenetére
Minőségi? "XFX Pro 450W" Újracsomagolt valami jó drágán? Ki szállítja a belsőt hozzá vajon?
A 650W-os Seasonic belsővel rendelkezik: [link]
De nagyon szidják a 12V-os ág feszültségszabályozását, mivel túlfeszel....
De a lényeg, hogy egy 400W-os 85%-os hatásfokú táp elég szinte mindenre. Én még HD4830 Crossfire-t is hajtottam a jelenlegi tápommal...
-
bolcsodal
addikt
válasz
adamvarga201 #212 üzenetére
Az én konfigomat egy 400W-os FSP hajtja. Anno kiszolgált egy HD4830 Crossfire konfigot is ahol a két húzott VGA alsó hangon is 200W-ot kért...
-
bolcsodal
addikt
válasz
adamvarga201 #207 üzenetére
Persze! Ha elvitte a 9800GT-t akkor ezt is elfogja. Inkább az a gáz, hogy már 4 éves. Át kéne nézetni egy szerelővel és a púpos kondikat lecserélni róla. 1-2000 Ft és évekre meghosszabbodik az élettartama.
-
bolcsodal
addikt
válasz
adamvarga201 #205 üzenetére
-
bolcsodal
addikt
válasz
adamvarga201 #203 üzenetére
Ugyan már! A Trust tápok nem a legrosszabbak. Egy átlagos konfig ilyen VGA-val max 200-250Wattot kér a konnektorból ne szórakozzatok már.
Nem azt írtad, hogy Chieftec a táp?
-
bolcsodal
addikt
Szép! Nekem még elég alapon is. Végre sikerült alatta belőnöm 3.2GHz-re az ósdi Q8300-at így elég lesz egy ideig...
Eddig sosem volt stabil és csak ránéztem a RAM-okra. Érdekes, de ezeknek a Dominator-oknak alapból 2.2V felett kell adni, hogy kussoljanak alapon is...
Sztem menne 3.3 Ghz is, csak már most a 70 fokot nyaldossa a proci...és még kéri a feszt.
-
bolcsodal
addikt
Közben kiderült, hogy instabil tuning miatt fagyogattak cuccaim...csak azt nem értem, hogy miért szelektíven csak 1 programnak volt baja (Warface-el együtt kettőnek...).
Feltettem ezt a Warface-t. Egészígéretes, Cryengine-es cucc. Arra nagyon jó volt, hogy az érzékenysége miatt újra be tudtam lőni a tuningot a VGA alatt.
Szal sajnos feleslegesen vettem egy GTX 750Ti-t, de nem bántam meg. Megy az AMD a levesbe.
VG tuninggal még nem próbálkoztam, amúgy is a vas gyenge alatta.
-
bolcsodal
addikt
Bazz...ez az OC guru teleszórta az event viewer-t hibával, metn is lefelé. Más...ez a fostalicska Warface vajon miért nincs benne a Geforce experience adatbázisában?
Talán mert 5 perc alatt 6-szor ment ki alóla a display driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest