- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 750 / 750 Ti (GM107) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
Szia!
Nekem volt ATI 7750-em utána 7850 2GB, majd 7850 1GB és egy R9 270X 2GB is.
Tény, hogy vannak ennél erősebb és gyengébb kártyák is. De egy biztos, hogy ez ár érték arányban egy nagyon jó választás.
Kis fogyasztás, 2GB RAM és elég szépen viszi a mai játékokat is FULL HD felbontás mellett.
Ha pedig nem ragaszkodsz az 1080p-hez akkor még időtállóbb.
Amúgy pedig a VGA árak úgy lettek kitalálva, hogy csak mindig 5000 forinttal többet kell kiadni és akkor már jobbat kapsz. Csak sok 5000-ből lesz a +20-30 ezer forint.
-
Jeollam
aktív tag
válasz
bolcsodal #546 üzenetére
egész egyszerűen valahogy nekem furcsának tűnik elhinni, hogy ez a kártya párban van a 260x-szel..
amúgy is össze vagyok zavarodva most e kép láttán.
ez meg ennyit tud, mégis gyengéb, hogy lehet ez? pedig több GTexel/s-et tud kitölteni.
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok. kicsit tanácstalan vagyok! ma meglestem az msi gtx 750ti-nek a gpu z képét és hááát. kicsit elbizonytalanodtam. nem gyenge az egy kicsit? 42.4 GTexel/s?
Teljesen bizonytalan vagyok, valahogy nehezemre esik elhinni, hogy sokan ilyen jót mondanak róla, és mégis mennyire jó teljesítményt írnak mindenhol.
-
fagy53
nagyúr
Már régi nóta, korszerűségre AMD-ATI, játékra Nvidia. Sok éves tapasztalat viszont, hogy mindig az AMD-ATI adott szebb képet, alapból...
Az AMD mindig küzdött a driverekkel ami nem volt véletlen, mert állandóan igazítani kellett a korszerű architektúrát szoftveresen a legtöbb játék megjelenítéséhez, ami az Nv- nél nem volt ekkora probléma.
Korábban elhúzott a korszerűséghez hozzátartozó hatásfokban az Nv-tól, de mára ez is a múlté, éppen ez a kártya bizonyítja, hogy mennyit fejlődött az Nv ezen a téren.. -
kisza25
félisten
nekem gigabyte van, de igazából szinte mindegy bf4 fullHD mediumon 70-120FPS pálya függő a dolog, de nincs FPS drop, mint 260X-nél volt, és kevesebb FPS-el is egyenletesebbnek tűnik játék.
Innentől vagyok úgy, hogy már FPS vs FPS-el is elég nehéz összehasonlítani a 2 gyártó kártyáit, mert 260x-el 100-140FPS volt mantleval, de sokszor megakadt, dropolt. 7600GT óta első NV karim, de sanszos, hogy a következő is az lesz -
arcsi84
aktív tag
Közben felraktam külön egy physx drivert és így már tökéletesen működik a physx.
Sajnos csak 3 percem volt kipróbálni pár lövéssel, de tényleg elég látványos.
Nagyon köszönöm a segítséget.Üdv Áron
U.i.: Amúgy bárkinek szívesen ajánlom ezt a kártyát, mert nagyon meggyőző a teljesítménye, hangtalansága és minden más is. Gigabyte gtx 750 TI
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok. mik a vélemények a MSI GeForce GTX 750 Ti 2GB Twin Frozr Gaming OC kártyával kapcsolatban? ilyet készülök venni!! minden érdekel
-
JohnK
aktív tag
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy Gigabyte 750ti kártyát és gondoltam megnézem mit tud Borderlands 2 alatt a physx, de amint felrakom a physx-et high-ra a játék kifagy a pálya betöltés után. Valaki tapasztalt ilyet, vagy mi lehet a probléma és a megoldás? Köszönöm a válaszokat
-
gabro0
őstag
2GB VRAM mellé meg nem ártana Ti-s kártya
Felbontásból csak 1280*1024, BF4 és Watch Dogs helyett 3ds Max és Adobe programok vannak
(mikor megjön hozzá a kedv, csak hobbiból)
-
Többet mint én is gondoltam volna. Nekem egy 2 gigás MSI-m van, és a Watch Dogsnál, közepes beállításoknál 1920x1080-as felbontásnál 1,8-2,0 giga símán használatban van folyamatosan. A BF4 multiban is kell az egy giga feletti rész. Az év vége felé meg jön PC-re a GTA V, na ott azután totál ki lesz majd használva, ezért időtállóbb.
-
törölt tag
na ez még egy nagyon jó tipp, ezer köszönet.
egyébként én nem is kerestem 2GB-os modelleket, mert úgy tudtam, hogy a nem "Ti" modellekben a maximális vram 1GB, ha jól emlékszem a ph-s tesztben is ezt írták...#525: nagyobb felbontásban számít, többen írták a fórumban, hogy pl. battlefield alatt belaggol 1GB vrammal, míg 2GB-al nem.
-
kisza25
félisten
válasz
#51736960 #520 üzenetére
én hozzáraknék még pár ezrest és 2GB-ost vennék, időtállóbb lenne a kártya
pl. ez 30eFt -
törölt tag
sziasztok,
Gigabyte GTX750 1GB DDR5 GV-N750OC-1GI - 28k
Asus GTX750 1GB DDR5 GTX750-PHOC-1GD5 - 30kmelyik legyen szerintetek?
-
gabro0
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Gondoltam nem ilyen egyszerű a dolog, h a kártyánál nagyobb értékű cuccot mellépakolnak...
Azért is kérdeztem, mert fogalmam sincs mik ezek a játékok, a kártya is inkább ilyen általános teljesítménynövelésre kell. 3ds Maxhoz, Adobe programokhoz, elvétve egy kis World of Tankshoz
Ja igen, részemről is +1 az Asusnak
-
Lacok
őstag
Örülök, hogy az Asus végre meglépte néhány kártyájánál ezt a megoldást mert kevésbé erőforrás igényes alkalmazásnál szerintem fölöslegesen pörögnek a ventilátorok a kártyákon.
Egyébként ezt a megoldást pl. a Seasonic már évek óta alkalmazza a prémium tápjainál.
Ha nem lesz horror ára a STRIX-nek egyre benevezek. -
laychi
veterán
Mint ahogy bármelyik gyártó kártyája
Te asust ajánlsz,azt preferálod,mert neked az van,más az msi-t,én meg sokan a gigabyte-ot,mert mind elégedettek vagyunk,nem csalódtunk abban,amit a pénzünkért kaptunk.(Nem úgy mint AMD oldalon ebben az ár/teljesítmény kategóriában bármelyik gyártónál.)
-
JohnK
aktív tag
Hát nem nagyon lehet, az említett ingyenes játékokban váltható be fizetőeszközre extra cuccokért, én kettőt már elajándékoztam ismerősöknek, de pl. a Warface kódra nem ragált valamiért, illetve elfogadta neki csak zsét nem kapott. Szóval ezekből nem fogsz tudni nyereséget kovácsolni sztem. Az ASUS amúgy kitűnő választás.
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Már régóta vártam a Maxwell kártya(k) megjelenését. Már lassan fél éve itt vannak, az Intel HD4000 támogatása is lejárt szóval itt az ideje cselekedni
Nézgelődtem milyen áron mennek, hááát azt vártam ennyi idő után valamivel kevesebbe fognak kerülni
Még most is tartják 30k körül...
Épp az Aqua oldalát böngésztem és megláttam ezeket a kuponokat, amikre nekem egyáltalán nem lenne szükségem: 750 esetén, 750 Ti-nél szintúgy (34e forintnak megfelelő játékbónusz).
Ezeket hogyan kell elképzelni? Egy kód egy fecnin?A legfőbb kérdés az lenne, ha megvenném az egyik kártyát a fent említett kettő közül, akkor ezeket a kuponokat lehetne valahogy értékesíteni?
-
Mans20
addikt
-
fradi81
veterán
válasz
harusakura1 #506 üzenetére
nincs semmi gond vele.
-
laychi
veterán
válasz
harusakura1 #506 üzenetére
Nekem eddig nem cllr gondom vele.
Ez szerintem általánosságban jellemző is lesz.Van valaki ek giga750Ti black edition kártyája?ha igen akkor írjon a tulaj pü-t pls
-
harusakura1
tag
A 750tis gigával akkor nincsenek gondok? Mert ugy allok, hogy 3k forint is sokat szamit nekem es akkor azt vennem. Fogyasztasa nem erdekel.
-
JohnK
aktív tag
válasz
SparrowHUN #501 üzenetére
Nézd meg az órajeleket, de +7000-ért azt hiszem a 750 Ti Gigának a magasabb órajel mellett rézcsöves a hűtése, ami miatt megfontolandó viszont annak külön tápcsatlakozó is kell.
-
SparrowHUN
tag
Jó reggelt Urak!
Még mindig vga dilemmám van.
Gigabyte Geforce GTX750-et, vagy Asus GTX 750-et éri meg venni, vagy esetleg Giga GTX750 Ti mennyire éri meg a plusz 7000-et?
Ezen agyalok. Többségben csak játékra kellene, egy 3220-as, vagy 4320-as proci mellé.Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest