- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED TV topic
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Csak sikerült kihoznom valamit a kariból. szerintem a gpu ba a tranyók elég tré szegetelést kaptak ezért könyen áthuznak, ezt kiválthatja magas gpu órajel + a magas fesz. ezért , hogy nekiestem nagyfesszel nem mentem semmire mikor elhasalt a kari. raktam rá egy vizesblokkot, bent a szobába az este eljutottam 1054Mhz ig 1.087v al ha emeltem a feszt kihalt egyből. Na reggel azzal ébrettem , hogy kint jó hideg van s megnézem kint akkor mit tud. kb 12-15 fok volt ez elég volt a gpu max 35 fokon tartásásra és így 1094 mghz lett vantage alatt 1.115v al 3dm 2001 1014mhz ugyan ezen feszen.
Nos remélem , ha újra jön a fagy akkor még több is kijön a kariból, de így izgalmasabb már azért a dolog.
egyenlöre meg vagyok elégedve a karival , csak hozza továbra is ezt a formáját, csak szerválnom kell alá egy erősebb cpu-t.Ez a kari olyan mint egy szűzlány nem lehet neki esni mert lerug magáról , csak szépen finoman mindíg csak egy kicsit beljebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest