- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
ricsi99 #15232 üzenetére
Azért nem elég egy driver unisntall,majd driver install!Lehet friss OP mellett,jobb lett volna a Raadon sokkal,de én biztos nem cserélném a GTX460-at,egy 5870-re,főleg ha 850-et visz pl. a GTX460-ad tuningba!Mi szólna az 5870 mellett amúgy?Physix nincs,melegebb igen,driver támogatás hagyjuk,fogyasztás nem!Ennyi!
-
robick5
tag
válasz
ricsi99 #13565 üzenetére
"...van gagyibb monitor kábelem "Ezekszerint a monitor kábelek közt is van külömbség?
Ezt eddig nem is tudtam,amit gyárilag adnak a monitorhoz lehet hogy gagyi?Félre ne értsd kérdésnek szánom,mert ha ez így van akkor be kell szereznem egy fullosat nem gagyit de azt hol esetleg linkelnél nekem egyet.
Még egy kérdés ha a moncsin csak sima vga csati van akkor számít valamit ha a vgara átalakítóval dvi-ra van csatlakoztatva?Mármint minőségben? -
TTomax
félisten
válasz
ricsi99 #5192 üzenetére
A végfelhasználó szempontjából tökmindegy hogy driver vagy egyéb gond van... megpróbálom neked felvázolni,miért is nem az igazi az SLI vagy a CF... vegyünk egy játékot...pl STALKER (én nagyon szeretem)..single karival 850-re húzva 1920-ban van mondjuk 50-70fps-em DX11-ben szinte minden high, egy-két csuszka kivételével,mert akkor kifutok az 1G Vmemböl,és drasztikusan esik az fps... ugyanez SLI-ben 800-on 90-100 fps...a csuszkákat még mindig nem tudom felhúzni,egyéb opciót nem tudok kimaxolni,mert sli-ben sincs több fps-em... tehát kb tökmindegy hogy sli-m van... akkor... vegyünk egy másikat... BCBF2... single GPU használat 80-90%...ugyanez sli-ben 50-60%... alig van több fps-em ha van sli... akkor vegyük pl a maffia2-t... single GPU driveres 4AA-val stabil 60fps persze a fiziksz off... fiziksz on-al sli-ben jó ha 30-40 van... kikapacsolt sli-vel,dedikált 460-al ismét megvan a 60fps.. akkor itt megint csak fölös a második 460,arra elég lenne egy GTS250...GTA4... single GPU használat 98%,ugyanez sli-ben 60%... hm,nem valami sok...valahol valami visszafogja az én gépemben,de kedvem nincs megkeresgetni.És ez írtam....
-
azoli09
tag
válasz
ricsi99 #4827 üzenetére
Helló
én is erre gondoltam ,a ram 2 gigám van annak mint ahogy edig a 4850-el most is elégnek kell lennie idájig is maxon toltam azokat a game és most is semmi nem változott ,ennyi ki derült a részemről hogy igeni nv nél vannak driver gondok lehet hogy az atinál is vanak de nekem a 4850 ment laggolás és akadás nélkül még ha nem is hiszitek el mondjuk edig 2 játékbe volt gondom a mafia2 és a gta4 be a mafiát már végig nyomtam szóval nem téma, a gta4 meg csak szórakozni szoktam de mégis ilyenkor mér nem próbálják a nagy nv fanok megmagyarázni vagy segíteni mert itt a driverel van a gond -
Silenzio
addikt
-
azoli09
tag
válasz
ricsi99 #4785 üzenetére
Helló
Sajnos én is hasonló dolgokkal küzködök ,minden elképzelhető dolgot meg próbáltam ,még egy van sajnos csak 2 giga ramom van, lehet ez lenne a baj ,pl a mafia is akadozik pedig fps van bőven, gta4 élvezhetetlen ez előtt lévő karim a 4850 nem tapasztalta ilyen akadás, de szerintem driver gond mert 259 driver ami fent van az msi oldalán először azt raktam, fel és az egy nagy kaki
halkan megjegyzem sokszor olvastam az hogy nv folyékonyan fútt minden , hát nem éppen
ha valaki tud rá valami megoldást az ne fogja vissza magát ossza meg velünk is -
katt777
félisten
válasz
ricsi99 #4127 üzenetére
No de akkor nem tudod meg, stabil-e a tuning. Stratégiai játékot én nem láttam Master of Orion 3 óta. Taktikai szimek persze vannak, amiket stratégiainak adnak el.
JoolsNOS: Végre egy kedvemre való teszt.
SLI-vel is "játszhatatlan".
BiP: Aztán már csak 7-9 hónapot kell várni egy normális meghajtóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged