Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Persze, de az 570-et is lehet húzni. A 460-aknál sem megy mindegyik annyira. Az én volt GW-om éppen ment 810-et, a mostani 6850-em meg 775 helyett megy alapfeszen 1000-et.
M_o_g_y_i: Játékok alatt X6-nak nincs előnye. Legtöbbet az nb tuninggal gyorsul a Deneb az L3 gyorsasága miatt. Illetve, lehet, hogy kevés lesz 1-2 helyzetben. Méréseink alapján pl F1 2011-ben az X4 4GHz-en éppen kihajtotta 1680-ban full garfon a 6850-et, de legtöbb esetben elég, persze nem kell tőle elájulni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Lucifer6280 #16060 üzenetére
GW 460 GS nekem terhelés alatt jóval 80 fölött volt.
-
csucsbicep
nagyúr
Na hibásnak találták a 460-am, holnap megkérdezem, hogy mi volt a hiba pontos oka. Cserélni kell.
-
csucsbicep
nagyúr
Az enyemet most gariztatjak. 280-assal nekem is gondom volt, de csak firefox alatt. Utana 275.33 jo volt, most viszont semmi.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
HornedReaper #15453 üzenetére
Nálam jól ment.
-
-
csucsbicep
nagyúr
Újratettem a win-t és egy régebbi drivert, de ugyanúgy csinálja..
-
csucsbicep
nagyúr
Most Dirt3 is stabilnak tűnik Vista alatt. Ha jól tudom, akkor csak DX9-ben futott így a játék. Az nem lehet, hogy DX11-ben nem jó a kártya? Vagy ez hülyeség?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
ALONSO11 #15428 üzenetére
Végig 275.33 driver volt fent. A meghibásodás előtt és után is.
Tud miről beszélsz, mert régebben én is panaszoltam, hogy a 280.26 driver rossz. Nálam is ezt csinálta mint, amit említettél ás csak netezés alatt. A 275.33 vissza és azzal semmi gond sem volt.
Jelenleg ott tartok, hogy Vistan(7 mellett van fent) lefuttattam egy Heaven-t és jó volt. Most játékokkal fogom kipróbálni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
MrCsiT #15423 üzenetére
Azóta már kb 10-szer kivettem és újra betettem, mint írtam is, hogy kipróbáltam több soltban.
Rendesen a helyén van.Már minden kábelt ki- bedugtam többször.
Azért nézem 500-on, mert lehet hogy a gpu vagy a vram nem bírja a gyári órajelet. Több esetben segít a downclock ideiglenesen.
A 280.26 nekem nem vált be. A 275.33 tökéletes volt.
Nyilván minden alapon van, hogy kitudja szűrni a vga hibát.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
zazahoho #15415 üzenetére
A kártya még garis.
Egyre jobban azt gondolom, hogy ez hardveres, mint driveres hiba.
A karit kipróbáltam 16x slotba, ott már a win indulás után egyből úgy indul, hogy átvált egyszerű színösszetételre és gyakrabban fekete képernyőzik.8x slotba ritkábban megy el a kép. Most visszavettem 500/700-re és nem hibázik.
Pl. öcsém még a gyári órajeleken Cod 4-el játszott, akkor csak fekete képernyőzött, mint netezés alatt, talán mert itt inkább cpu limit van. A keményebb játékoknál viszont kifagy. Heaven egyből kidobott...
4x-be még nem próbáltam. -
csucsbicep
nagyúr
-
csucsbicep
nagyúr
Most már olyat is csinál, hogy kifagy a kép. A gép dolgozik tovább..
Ennek gari lesz a vége sztem... -
csucsbicep
nagyúr
De nálam össze-vissza csinálja. Tulajdonképpen bármikor előjöhet. Én már hardveres hibára kezdek gondolni, mert akkor kezdte el, amikor ki vettem és újra betettem a kártyát.
Ilyet a 280.26-al nekem is csinált, de a 275.33 feltelepítése megoldott a problémát. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #15406 üzenetére
Ezt írja ki:
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
fsb1000 #15405 üzenetére
Csak kíváncsi voltam.
Más:
Ma kivettem a vga-t, mert cpu fant cseréltem. Azóta néha azt csinálja, hogy elmegy a kép egy kis időre. Villan 2-öt a led a monitoron és vissza jön. De ezt játékok alatt vagy simán csak netezés alatt is csinálja. Megpróbáltam már a 275.33-at újra tenni de nem segített. Lepucoltam ccealnerrel de utána sem lett jó. Már átettem a 16x-osból a 8x-ba, de ugyanazt csinálja... Vkinek van vmi ötlete? -
csucsbicep
nagyúr
VKi használja már az új Beta drivereket?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Razermazer #15393 üzenetére
Igen, a vizesblokkal más lesz a téma.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Razermazer #15391 üzenetére
Mennyire melegszenek fel?
-
csucsbicep
nagyúr
Vmit kipróbálok majd kipróbálok, köszi az infokat.
-
csucsbicep
nagyúr
Azt hogy lehet kivitelezni, hogy a Gainward GS karim alap 40%-os ventifordulatát lejjebb vigyem? Szoftveresen nem sikerült nekem.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
dangerzone #15215 üzenetére
A választ megkaptad mástól.
A gigákon jó hűtő van. Bírni fogja a tuningot.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
dangerzone #15211 üzenetére
Afterburner?
-
-
csucsbicep
nagyúr
Ha vkit érdekel: [link]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #15034 üzenetére
Értem. Megy pü.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #15029 üzenetére
Engem érdekelne, hogy ezek közül melyikben van beépített benchmark?
Amúgy szép teszt!Én is szeretnék tesztet csinálni csak más kérdést megközelítve.
-
csucsbicep
nagyúr
Tudna vki tolni nekem egy Dirt 3 benchet? Csak összehasonlításképpen. Vga: 800/4000, beállítások: 1680x1050, 2xMSAA, minden high.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest