-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Köszönöm szépen a válaszod!
Még azt szeretném megkérdezni, hogy az nVidia meghajtóban van valami monitorozó program?
Olyanra gondolok mint a Radeon driverben az Alt+R kombináció, ahol monitorozható a játékok, vagy bármi alatt pár fontos paraméter, leginkább az FPS, de a VRAM, RAM, CPU,GPU használata is, és a GPU hőmérséklete.[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Meg nem jatszottam vele,de eleg brutalul nez ki
Bench alapjan very highon 41 fps az atlag egy 1080-al.Tuningal kb nyersz +5fps-t es ha high-mediumra leveszel par cuccot sztem mar kozel lehet a 60.
Fhd ultran tudja a 60-at,szerencsere azert a legtobb jateknak nincs ekkora gepigenye,de nyilvanvalo hogy a 4k valamilyen szinten kompromisszumos egy ilyen karival,de nem elerhetetlen.[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Agyzuzo
addikt
Brutál jól néz ki, lassan 3 éve csak 4k-ban játszom, hihetetlen sokat dob a dolgon (igaz, NEM multi, csak single és történet orientált cuccokkal). Mondjuk az is igaz mihez képest, FullHD után brutál nagy volt a kontraszt, lehet 1440p-hez képest már nem akkora, nekem az a lépcső kimaradt.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Sztenly
tag
Nah jó de azért a view distance maxon van meg a textura medium a többi low és akkor 100+ megvan.
De a cél a stabil 144.
Tehát egy ilyen viszonylag jól optimalizált játékban (pl Fortnite) is elkélhet a 1080. (Nem azt mondom h kötelező!)
off: Barátnőm 1050TI társaságában 60 Hz-en bőven élvezi.
-
Morris
veterán
Nézegettem azokat is, de még mindig el vannak szállva a használtpiaci árak.
Szerintem a reális ára egy használt 1070ti-nek olyan 90k környékén van. Ezután jön az új de gynegébb 1660Ti, Majd 120k környékén az új 2060.Create.: Ami tetszene az a strix és az msi gaming x. Feketét szeretnék elsősorban mert üveges az oldallap.
Ez viszont nagyon szép:
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Miért nyírná ki?Az semmit nem tesz hozzá,semmit nem kap +feszt.Viszont kitolva szépen megszabadulsz a power limit okozta mikrolagtól.Ha sok neki az OC akkor úgy is visszavágja,vagy fagy.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
A bányászat egy teljesen más használat,persze hogy kell neki.Miért ne húzhatná alapfeszen,ha a hűtés bírja semmi baja nem lesz tőle.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
SRII
őstag
megválok tőle, eladom mert nekem túl minőségi az órám és inkább veszek másikat amit nem kell sajnálni bla bla bla kb ez volt a beszélgetés tárgya(rövid történet: okos órát vettem de én erdészként nem vihetem ki olyan terepre erre utalt az írásom, ) kb ez volt a oka a kitiltásomnak..és csak kedvességből írtam a társnak ne ,hogy aztán beleugorjon ilyenbe. de nem ide való, csak segíteni szerettem volna, nem akartam szemetelni elnézést kérek.
Ez hirdetésnek számít?Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest