- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok,
segítsetek plíz.
Tegnap este egyszer csak kiírta az MSI Afterburner hogy "addtask failed with error code -22!"Azóta nem tudom használni, mert mindig ezt írja. Próbáltam reinstall driver és afterburner, de nem jó.
Mi ez?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
De az i5-3570k mellé akkor nem érdemes 1080ti-t vennem, inkább platform váltás lenne a jobb, másik proci+lap+ram? Persze hogy nagyobb FPS-t érjek el?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Hali.
MSI 1070TI + i5-3570K@4,4ghz van jelenleg használatban.. Kérdésem, hogy ha 1070Ti-t cserélem 1080Ti-re, akkor mennyire tudom kihajtani a vga-t, mennyi teljesítménynövekedésem lenne?
valamint 1080ti-hez FSP550-es táp elég?Felbontásom: 2560x1080 144hz
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz AllTheBest #34895 üzenetére
Nekem MSI 1070ti van, és a hang nálam is fontos, így azt mondom veheted nyugodtan
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok,
itt tudna nekem valaki segíteni?
MSI 1070ti kártyám van. Szeretnék beállítani 3 monitort játékra, de sehogy se megy.Lehet az Nvidia nem kezeli a különböző felbontásokat surroundba?
Monitorok:
2db 19" 1280x1024
1db 34" 2560x1080de a nagy monitoron full pixeles és széthúzott kép lesz surround esetén.
Van erre valami megoldás, vagy felejtsem el?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz m0h0senator #31236 üzenetére
uhh +100% a core voltage?
melegedés probléma nincs?Nekem is tuningolva volt minden kártyám, de fesz emelés nélkül. Sose volt bajuk.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Hali.
MSI 1070Ti-t akarom kicsit megpiszkálni, és kérdésem, hogy MSI afterburnerban
az alábbiakat állítottam be:Core Voltage : 0
Power Limit: +133
Core Clock: +150
Memory Clock: +400tesztek alatt simán megy, de játék alatt néha fagy.
A Core Voltage-t szabad bántani vagy sem?[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Ti mivel tesztelgetitek a kartyat hogy hibatlanul mukodik?
Neztem furmarkot? Heawen benchmarkot..
Valami meg jo lehet?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Csatlakoztam egy MSI 1070 Ti-vel hozzátok
>>Youtube/Sziszifeca<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest