Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    válasz Just486 #23102 üzenetére

    Nekem idle konkrétan 1 venti megy a gépben egy Bq dark rock advanceden. 600rpm kotta néma mint nálad. És ennyi. Ezenkívűl itt is félpasszív táp (esetemben még terhelve is az) és 2 ssd. ( Én a Hdd-ket évek óta száműztem nekem azok a rohadt idegesítőek ahogy duruzsolnak. Még az 5400 asok is)
    Nálam a 1070 kizárólag játékok alatt cicereg, máshol seholsem. Így idle az 1 procihűtő ami jár egy hangszigetelt házban. Na ez így néma. :)
    Ha pedig load akkor 2 házventi beindul (scythe s-flex 800), 1070 60%-on és ennyi. Ez is viszonylag halk de azért a cicergést már elnyomja. Ezért nem zavar vagy idegesít ez a témakör.

    Xarax: Nekem volt épített vizem, ha rendes pumpád van ( csak az volt 35k) az elég néma. Rajta egy tripla radi és 2 s-flex venti azért elég durván néma. És sokkal hatékonyabb. Viszont jelenleg hangtalanságban a léghűtés már felveszi a versenyt a vízzel, csak teljesítményben nem, emiatt is van ismét levegőm...

    [ Szerkesztve ]

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák