-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pmheros
őstag
Ezt jó tudni.
A linkelt fórumos hozzászólás azért fura, mert ő mintha csak az fps -t akarná állítani, nekem viszont a felbontást is át kellene írnom. Nagyon érdekes, hogy a VideoHeight -nek 38 04 00 00 (this is 1080) -at ad meg. Nálam is ez van, de az 1200p biztos más érték lenne.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
-
Redneck
nagyúr
Ezek szerint neked volt fóliád. Mindegy, nem érdekel, ha a kártya frankó, marad. 3 év garancia a mai naptól van rá.
Scorp2011:
7300GT idején még adtak, igaz akkor a doboz volt akkora, hogy éppen belefért a kártya.
Az első DDR2 egy hónapot bírt, minimális ráfizetéssel lett egy DDR 3, az azóta is működik. Persze évek óta áll.VGA tartó keretem nincs, 2 csavar és a slot tartja. A kábelezés funkcionális, légmozgás van rendesen. Nem vagyok rá büszke, de tápot és házat nem cserélek már.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
EVL2
aktív tag
Hát le a kalappal még azt hittem hogy a G1 nagy kártyának számít az 1060-as szériába. Oké fejből vágom lassan mindegyik 1060 kártya méreteit de ez hatalmasabb mint gondoltam. Simán lehetne vele embert ölni vagy a ventikkel grapefruitot facsarni! Szép nagy dög! Már csak e miatt is kéne egy!
Azért örülök hogy nem ilyet vettem mert ha meglátom zacskó nélkül videót sem kerestem volna max a visszautazása alatt . Engem imádnak megtalálni az újracsomagolt termékekkel. A tápommal is eljátszották de orvosolták saját költségükre. Roppantul be tudok az ilyenre gurulni.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Egyelőre kicsit ideges vagyok.
Hazajöttem, kibontottam. Meglepődtem, hogy nem volt antisztatikus zacskóban. Beszerelésnél kiderült, hogy mivel dög nagy, ki kell vennem az egyik ventilátort. Majd jött a bónusz: nincs 8 pin a tápon, átalakító sehol. Régi VGA-k dobozában is csak Molex->6pin. Utoljára a 460-as GTX-em kért 8pint, azóta más lett a tápom. Ha még a Windows 7 is probléma lesz neki, megy vissza és veszek egy 1050 Ti-t. Persze közben szépen felmentek az árak is. Tele a *****.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Csupingo
veterán
-
félisten
EVGA minit javaslom,d e nehéz beszerezni mostanában valahogy.Inno3D van még és Zotac mini.E bben a sorrendben venném,ha nincs az egyik márka.
Van még egy jó köztes megoldás,az ő lenne,[link]kérdés hogy lehet e már kapni nálunk.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
szasanyi
félisten
A 1060 3GB verziója is bő 50%-kal gyorsabb mint a 1050Ti 4GB úgyhogy nem kérdés melyiket érdemes választani. Ha szeretsz magas / ultra grafikai részletességgel játszani akkor inkább a 6GB lesz a jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest