- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
A szakmai kíváncsiság vonzott. A 1060-al is maximálisan elégedett voltam.
Tudom, hogy 62-ért a Sapphire Nitro+ RX580 4GB a legtutibb vétel, annál is inkább mert én 1080p-ben játszok csak, és nincs is tervben a 4K.....majd tíz év mulva esetleg. -
fanti
addikt
válasz wwenigma #20714 üzenetére
Igen tudom.
Hétfőre érkezik az Alzától a Sapphire Nitro+ RX590 8GB
-
fanti
addikt
Miért nem mennek a PH aprón a GTX1060-ak?
Én az enyémet (Gigabyte GTX1060 6GB Extreme Gaming) még bő másfél év garival alig tudtam eladni 70-ért.
(a gyártói gari meg 4 év)Nagyon nagy pangás van, de miért? Végül is a GTX1060 a kispénzű gamer FullHD-s kártyája, nem?
-
fanti
addikt
Én egy ilyen 1060-assal nyomom jó ideje, de azt kell mondjam, hogy minden szempontból egy igen jó 1060-as változat. Nem is hiszem, hogy van jobb nála.
-
fanti
addikt
Sziasztok!
Van egy tökéletesen jól működő, és kellően gyors Gigabyte Extreme Gaming GTX1060 6GB-os kártyám, amit vatta újonnan vettem másfél éve LeC pajtástól.
Érdeklődnék abban az ügyben, hogy a piros oldalra megérné-e átlépni most egy RX580 8GB Nitro+ személyében? Nyernék e teljesítményt? Driverek terén mindig is gyengélkedett az AMD. Ez mostanra változott valamit jó irányban? Szóval csak úgy érdeklődésből megérné átlépnem a piros oldalra, vagy maradjak zöld és üljek nyugiban a seggemen, mert csak szívni fogok?
Ja, mindennel 1080p-ben játszom, és zömében régebbi játékokkal. S.T.A.L.K.E.R trilógia baromira fölturbózva grafikailag, Crysis Warhead, Crysis 3, stb....
Szóval szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz SECTORnooB #17228 üzenetére
Érdekes, hogy 20 éve az Inno3D volt az alja a VGA piacnak, mint mondjuk alaplapnál a Tomato meg a PC-partner.
Mindenesetre követendő példa az Inno3D, mert gyönyörűen feljöttek a nagyok szintjére, ellenben néhány nagy meg már olyan nagy, hogy úgy érzi olykor bevállalhat a nevével fémjelezve egy közepes szériát is.....
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Yogi Bear #17146 üzenetére
Figyelj!
Nincs értelme ennyit agyalni a dolgon. Ha már ilyen agyalós vagy, akkor meg tuti, hogy a kiválasztott és megvásárolt kártya (amit jó pár hét kutatómunka előzött meg) sem fogja fedni az igényeidet.
Vannak gyenge, közepes és jobban sikerült kártyák, de TÖKÉLETES kártya nem létezik az ennyire igényes emberek számára.
Vagy most, a karácsonyi nagy roham előtt gyorsba veszel egyet, amire azt mondod, hogy a keretedbe be fér még éppen, vagy pedig kivárod a januári pangást, addig spórolsz, és veszel egy lényegesen időtállóbb 1080-ast megpótolva a karácsonyi zsetonnal.
-
fanti
addikt
válasz Grave_444 #17131 üzenetére
LeC tényleg korrekt eladó! Több dolgot vettem már tőle.
Válaszd ki, hogy melyik kell, majd hívd föl egyeztetés végett.Vagy esetleg 88k-ért egy alternatíva ha megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Sziasztok!
Én csak annyit írok, hogy nagy megelégedéssel használom fél éve már a Gigabyte Xtreme 1060 6GB kártyámat.
Tökéletes.
-
fanti
addikt
válasz Mika1227 #15468 üzenetére
Én egy XFX RX480 8GB Black Edition-t használtam közel fél évig a Gigabyte GTX1060 Xtreme Gaming 6GB előtt.
Egy kategória. Az RX480 8GB VRAM-ja sehol sem dolgozott fullon, azaz a 1060 6GB-ja is röhögve kiszolgálja a FHD-t, még sok is.
A két kártyát egymásnak eresztve fej-fej mellett küzdenek, címenként hol az egyik, hol a másik a gyorsabb, de a különbség marginális.
Fogyasztásban és támogatottságban nyilván a zöldeké az elsőbbség. A kisebb hőmennyiség is a zöldek mellett szól.
Képminőségben semmiféle különbség nincsen! Sem 2D, sem pediglen 3D alatt. Ez egyfajta AMD-s vesszőparipa, hogy jobb az AMD kártyák képe, de ez nem igaz. Egyformák!
Driverekben viszont nem jobb az nVidia! Pedig ez egy sarkalatos pontja szokott lenni a vitának, de én állítom, hogy mindkét gyártó driveres csapatának vannak jobb, és gyengébb "műremekei".Mondom mindezeket úgy, hogy az elmúlt 10 évben nagyjából ezek a kártyáim voltak:
4850, 4890, 5850, 6950, 7950, 290X, RX380, RX480 ---------- majd zöldre váltás a 1060-al.Egy vélemény még, és ebben kérem a kedves fórumtársak megerősítését, vagy cáfolatát!
Mintha az nVidia jobban támaszkodna a processzorra, azaz esetlegesen egy gyengébb processzor társaságában (pl. egy Pentium G4560) az AMD kártyák kevésbé vesztenek a minimum FPS-ből, mint az nVidia kártyái.[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz SECTORnooB #15460 üzenetére
Gondolod, hogy afféle kegyelemdöfésnek szánják?
Igazad lehet amúgy, mert gondolom önmagával csak nem akar konkurálni az nVidia.
Szegény AMD Vega.....pedig pár hónapja még amikor én is RX480-as voltam, akkor ment a topikban a nagy "várd meg a Vegát, az ütni fog"......sajnálom, hogy nem sikerült az AMD-nek.Ez a GTX 1070Ti viszont büntetni fog nagyon!
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Srácok, szerintetek így mi lesz a GTX 1080-al?
Árcsökkenés? Kivonás?
Mert a 1070Ti igen csak a 1080 szintjét fogja hozni ahogy elnézem, méghozzá jóval olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz kolopele #15447 üzenetére
A Gigának?
Hát, régebben szerettem az alaplapjait, de most az év elején bekezdtem egy Gigabyte Z270 Gaming K3-al, aminek valami förtelem bugyuta BIOS-a volt.....
És az alaplap árnyékolt audio chipje is (Realtek 1220?) gyűjtötte az alapzajt a gépből. Egérmozgatásnál is vinnyogott halkan, de zavaróan.
Eladtam.Vettem egy Asus Maximus VIII Hero-t, hát az maga a tuningparadicsom, és az egyel korábbi hangchipje is tisztán szól, zajmentesen. Pedig nagyon szkeptikus voltam az Asussal, mert egy agyonhájpolt és túlárazott gyártónak tartottam, de még is kellemesen meglepett a maga tökéletességével és jóságával.
Persze ez az én személyes véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz nyulnyulu #15417 üzenetére
Szerintem sem hagy benne az i5 semmit a 1060-ban, mondom ezt i7 tulajként.
A másik dolog meg az, hogy igen is a 1060 mindenre elég FHD-ra.
Nekem!Mindig azt kell megvizsgálni, hogy ki mivel játszik, és annak függvényében véleményt alkotni.
Gondolom mindenkinek megvannak azok a kedven címei, amiket örömmel vesz elő alkalomadtán. Nos, ha ezekben megfelel a kártya az elvárásoknak, akkor örömmel kell használni tovább, lehetőleg nem bencsmárkokkal.....
A mai játékok között én 46 éves fejjel már a BF1-en kívül nem találtam semmit, ami fölkeltette volna az érdeklődésemet.
Kipróbálom a virágbolti verziókat mindenből, de utána csak mosolygok és letörlöm szépen, meg magát az 50-100GB-os iso-t is, aminek a mérete szintén röhögésre ingerel.
Mindig lehet találni olyan címeket, amik a rettenetesen buta optimalizálatlanságukból eredendően bizonyos funkciók bekapcsolásával nagyon lelassulnak, de ezt már megszoktam azóta, hogy a Crysis 2 megjelenésekor mindenen szaggatott, majd egy hackercsoport megfejtette, hogy a város alatt is ott hullámzik a tenger tesszelálva, takarásban.....véletlenül adták így ki persze, nem is gondoltam semmiféle szándékosságra.
De az ilyen véletlenek miatt van az, hogy olykor egy 1080-as is pislog csak, és kiáltják ki, hogy igen, 1080Ti kell hozzá.
Aztán meg nézzük csak, hogy 1080Ti kell ehhez........? -
-
fanti
addikt
Sziasztok!
nVidiáéknál van valami felvevőprogi, amivel játékmenetet rögzíthetek?
-
fanti
addikt
válasz kolopele #14360 üzenetére
LeC tényleg nagyon korrekt és régi motoros! Véleményem szerint Gianninál is jóval korrektebb!
Én maximálisan megbízom benne, vettem tőle pár éve lapot, i7-es procit, most meg egy GTX 1060-ast.
Ő az a fajta eladó, aki sokáig a piacon szeretne maradni, ezért is pontos, megbízható, és korrekt!
És az árai is nagyon jók!Úgyhogy LeC pajtit én jó szívvel ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #14217 üzenetére
Én azért had kötözködjek egy kicsit
Szerintem a Gigabyte Xtreme Gaming GTX1060 hűtése még jobb!
[ Szerkesztve ]
-
-
fanti
addikt
Csak kíváncsiságpól megnéztem iPonékat GTX 1060 ügyben.
Bakker, a 3GB-os Palit kezdődik 105-el legolcsóbb modellként. A 6GB-os Gigabyte meg 122.
Hát erre már tényleg nem lehet mit mondani.Persze pl. a 1080Ti kártyák fele is bőven 300 fölötti árban van.
A kis Pentium G4560 meg eltűnt, az egész országban nincs boltban, max. aprón, vagy bazárosnál.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Dr_Senkihazi #13913 üzenetére
Igen, ironizáltam srácok, bocs ha nem voltam teljesen egyértelmű!
-
fanti
addikt
válasz kolopele #13907 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat!
Nálam a legújabb WHQL driver idle esetén 139MHz-en járatja a GPU-t.
Ha ráindítok egy FireFoxot és betöltöm a PH-t, és szkrollozok le és föl, akkor is fixen tartja ezt a GPU-Z szerint.RX480-nál emlékeim szerint nagyon dobálta le föl a GPU clockot ilyenkor.
Mindenesetre így lassan egy hónap zöld oldal után ki merem jelenteni, hogy a pirosakhoz képest nincsen semmiféle lemaradásuk zöldéknek, illetve a támogatottságuk még jobb is, és a driverek is elég pofásak.
Olyan furcsa, hogy majdnem passzívban játszok még ebben a hőségben is. Csak 50 foktól kapcsolnak a ventik, de csak éppen hogy forognak, zéró zaj kíséretében.
Igazából nem vágyom vissza az AMD oldalra egyáltalán, inkább hálás vagyok a bányászoknak, hogy a tevékenységüknek köszönhetően (valamint a kíváncsiságomnak is) váltani tudtam. Úgy gondolom, hogy maradok is itt jó darabig.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz kolopele #13904 üzenetére
nVidia fronton van 10 év kihagyásom legalább, most a bányászőrületben nyergeltem át pirosról zöldre.
Kérdésem az lenne, hogy itt is kell új driver telepítés előtt a meglévőt eltávolítani, DDU-zni?
Vagy elég ha az új driver telepítésekor bepipálom a "Tiszta telepítés"-t? -
fanti
addikt
válasz kolopele #13762 üzenetére
Félreértesz engem.
Nem az a baj, hogy a szüleitől kapta, nem sajnálom én tőle.
Az a baj, hogy sokan az életüket ledolgozták, és még csak a megélhetéshez elegendő nyugdíjat sem kapnak, ezért kukáznak, vagy a közmunkások, akik közül sokan nem tehetnek róla, hogy közmunkások, de hogyan éljenek meg 50-60 ezerből?
És akkor egy olyan ember, aki soha semmit sem dolgozott elhúz egy 30 millás autóval, bömbölő zenével......Engem ez zavar, de nagyon.
És az, hogy kettészakadt a társadalom.
Vannak a nincstelen szerencsétlenek, és a jómódúak, közöttük meg a tátongó szakadék.
Nos, ez nem jó így, és a történelem ugye ismétli önmagát, azaz nem is lesz ez mindig így, csak a változás lesz majd nagyon keserves mindenki számára. Persze megelőzhető lenne mindez, azaz a változással járó rombolás és pusztulás, ha a gazdag elit gyakrabban forgatná a történelemkönyveket, és tanulna az elődök hibáiból. De persze ők is csak a mának élnek, és ez hiba. -
fanti
addikt
Ez a versike sajnos tükrözi az igazságot.
Ezen degenerált és eltorzult "értékrend" ivódott be a társadalom tudatába (már ha van olyanjuk).
TV-t nem nézek már régen, sem híradót, sem mást, hírportálokat sem olvasok. Egyszerűen én nem vagyok kompatibilis a mai társadalommal.
Gyulán lakom, egy szép viharsarki kisvárosban. De reggel, amikor kilépek az utcára, szembejön a nyomor, fölfordul a gyomor. Kéregetők, hajléktalanok, kukákban turkáló kisnyugdíjasok, tönkrement életek, depresszió.
Csikkszedegető közmunkások hada mellett BMW-vel elhúzó, életében soha semmi sem dolgozó huszonpár éves kis szarházi a cicababájával.....hányinger. -
fanti
addikt
válasz Televan74 #13674 üzenetére
Én is így gondolom!
Ősszel özönleni fognak a használt bányászkarik bagóért. De ott is meg kell várni a "fellendülést", mert az első körökben olyan 60-80-akat akarnak majd elkérni értük, de lesz abból még 30-40 is a végére, "mindegy csak menjen el" alapon ha veszel 100-ért kettőt, kapsz hozzá egy harmadikat ingyen.....
Na most, ha teszem azt megveszel pár ilyen kártyát (Magyar bolti papíros garisakat) akkor azokból kis segítséggel hamar lehet pár garis cserés kártyát csinálni, azaz kategóriát lépni mivel olyan már úgy sincsen gyártásban, kapod az egyel felette lévő újabb sorozat megfelelő tagját, VAGY VISSZA A PÉNZT!
Jogodban áll mindkettővel élni!Erre is üzletág fog ráépülni, tuti!
-
fanti
addikt
válasz jacint78 #13657 üzenetére
GIGABYTE 1060 XTREME GAMING
BUILT FOR EXTREME OVERCLOCKING WITH 6+1 POWER PHASES
Compared to the reference design, the 6+1 power phases on the card make the MOSFET working at a lower temperature and provide more stable voltage output. Over temperature protection and load balance to each MOSFET can effectively extend the card life.TITAN X-GRADE CHOKES AND CAPACITORS FOR EXTREME DURABILITY
Xtreme Gaming Graphics Cards are engineered with the same highest-grade chokes and capacitors as those of Titan X, delivering high quality performance and longer system lifespan.Vagy ezt a szöveget csak úgy kirakta a Giga a honlapjára brahiból?
Meg a négy éves garit is öngólnak szánták?
És a Techpowerup 9.8-as értékelése is csak úgy odakerült?
-
fanti
addikt
válasz Dr_Senkihazi #13663 üzenetére
Szép és jó kártya, használd nagyon jó egészséggel!
-
fanti
addikt
válasz Dr_Senkihazi #13654 üzenetére
Na azt el is hiszem!
Én most még 130k-ért sem adnám az enyémet el.
Mert mit is vennék a helyére, és legfőképp mennyiért és honnan?[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Ehhez mit szóltok?
Csak a kártyátlanoknak segítenék, ha tudok!
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz kolopele #13478 üzenetére
Hát, én személy szerint úgy vagyok vele, hogy aki normálisan kérdez, arra normálisan válaszolok, és ebben a topikban elég normál a stílus. Páran örvendezünk az új kártyáinknak, páran meg szomorkodnak a hiányuk miatt, még én is pár PH-aprós hirdetést belinkeltem ide a leendő vevők részére, hátha segítek vele valakinek.
De azért offolgatok is, pl. ezzel a bányászosdival én már teleszemeteltem a topikot a linkelt videókkal.
Bár többségében most tény, hogy nem a szakmázás viszi a prímet, hanem a mit, hol, kinek, kitől, mennyiért, de az legalább békés emberi hangon folyik.Béke, gyerekek!
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Dr_Senkihazi #13400 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
És mi van, ha maguk a VGA gyártók mesterségesen gerjesztették ezt a bitcoin árfolyamemelkedést?!
Elvégre így a világ összes kártyája is kevés lesz, valóságos bányászfarmok alakultak többszáz kártyás rendszerekkel....
És lehet árat emelni gyártóként az egekbe, nem?[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Bálnaborjú #13390 üzenetére
Mert elfogytak a Radeonok, így a piroskártyások zöme is zöldre nyergelt át, valamint azért a GTX-ekkel is lehet csákányozni.....
-
fanti
addikt
válasz Dr_Senkihazi #13386 üzenetére
Ne is mond, 1070 majd 200k, de érdekes, hogy a 1080 is kb. annyi. Szinte pariban vannak árban.
-
fanti
addikt
válasz Redneck #13357 üzenetére
Pontosan igazad van!
Több komoly hardvert adtam már el itt a PH-n, de vettem is.
Azt megtanultam, ha eladok, akkor megnézem, hogy mi a legolcsóbb ára a boltban, utána megnézem mi a legolcsóbb ára itt a PH-n, viszonyítok, és ha a PH-s ár nem valami kamus ár, akkor aláígérek kb. 5%-al, és beleteszem az esetleges postaköltséget is. Így gyorsan megy a cucc.....Vásárlásnál meg ha valamire szükségem van, és jó az ár, megfelelő a termék és a körítése (számla, garlevél, doboz, stb....) akkor nem pöcsölök, lecsapok rá, mert ha kell, akkor tán nem hagyom, hogy levadásszák az orrom elől.....de azért az értékeléseit és a regidejét megnézem az eladónak. Utána utalok előre is simán.
Itt van SPucu kártyája.
Teljesen korrekt aukció, minden szépen leírva, ha nem lenne nekem is pont olyan kártyám, lazán lecsapnék rá, maximum bepróbálkoznék egy "ha előre utalok állod a postát" szöveggel, de ennyi. Vinném azonnal amíg van!LeC-nél dettó.
Megnéztem az árlistáját (tudtam, hogy mit akarok venni), volt neki jó árban, este 22h után volt az idő, de nagy "bocsi hogy későn felhívlak" közepette lefoglaltam, lefixáltuk, küldte, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
iPonnál van Extreme 1060, bár picit drága, de van.
-
fanti
addikt
Ettől az emberkétől vásároltatok már?
Raktáron vannak jó kártyái!
-
fanti
addikt
válasz Redneck #13168 üzenetére
Bizony hogy én
Ami visszajött a 7600 és a G4560 as váltásból, abból házikolbi lett (8 szál), és 4 liter körtepálinka (három éves).
Annyira finom házikolbászt sikerült vennem, hogy ilyen két centis szeletekre vágom, és semmi mást nem eszek hozzá, csak friss lipóti parasztkenyeret, amit itt Gyulán sütnek, három kilós cipó formájában. Így semmi nem vonja el a figyelmem a kolbász ízéről, mert ha ennék hozzá lilahagymát, vagy paradicsomot, azzal már bezavarnék az ízérzékelésbe. Ez a kolbász Tökéletes!
Ha Gyulán jársz valamikor, gyere el, szeretettel várlak egy bőséges és fincsi reggelire!
De előtte koccintunk is a körtével Akár többször is! Utána még jobban csúszik a kolbi és a cipó! -
fanti
addikt
Na, akkor csak én nem haszonszerzésből adtam el az RX480-amat?
Mert nekem tökéletesen megfelelt mindenre (XFX RX480 GTR BE 8GB), csak mivel el tudtam adni kb. 5 hónap használat után ugyanannyiért, mint amennyiért vettem, hát eladtam, mert nagyon régen nem volt nVidia kártyám, és vonzott az, hogy most ingyen válthatok, és próbálhatok. Így lett a Gigabyte Xtreme Gaming, amit nagyon megszerettem.Én viszont még piros koromban eladtam az i5-7600-ast, és visszaváltottam G4560-ra, és meg kell mondjam, nem érzem, hogy limitálna. Igaz, FullHD-ban játszom csak.
De írjátok itt, hogy milyen komoly i7-eseitek vannak, és az is kissé limitálja a 1060-asotokat.
Ezt azért nem értem, mert ha egy combos 1060-ast kissé limitál egy i7-3770, vagy egy i7-4790, akkor mit kell alátenni pl. egy 1080Ti-nek? -
fanti
addikt
válasz Bjørgersson #13087 üzenetére
Na jó, de most komolyan kérdem, hogy mit csinál a GPU kritikus hőmérsékletnél?
Kikapcsol? -
fanti
addikt
válasz Bjørgersson #13076 üzenetére
Nekem nincs bajom ezzel a Boost 3.0-val, én is tapasztaltam az 50 foktól való lassulást, és az ugyanakkori ventiindítást.
De olyan picikéket vesz vissza, hogy összességében ezek a tizenpár MHz-ek nem nyomnak a latba nálam érdemlegesen.Inkább azt hiányolom, hogy pl. 90 foknál miért nincs egy felező lépcső? Már hogy a GPU ne süljön meg soha.
Úgy, mint a Pentium 4-eknél volt anno, emlékeztek a kis filmre? Ment a Quake, és levették a prociról a hűtőt, egyből elkezdte visszavenni a frekit, teljesen a még éppen működik szintre.
Utána hűtő vissza, és ismét fölgyorsult.Ilyen itt a Pascalnal miért nincs?
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz bobalazs #13051 üzenetére
Igaza lehet, mert az én kártyám is 2025MHz-ről indítja GPU-t, felengedi 50 fokig, ott kapcsolnak be a ventik, a GPU freki meg beáll 2000MHz-re, azután lejjebb nem megy, mert a ventik visszahűtik.
A GPU-Z-vel próbáltam ki, van annak egy render tesztje, miközben néztem a grafikonokat.Gondolom minden gyártó más maglassulási lépcsőfokokat használ a BIOS-ban.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz JegesEmber20 #12989 üzenetére
Szerintem jó lesz az a Giga!
-
fanti
addikt
De lehet, hogy LeC-nek van még ott, ahol ez volt. Hívd föl bátran! Hátha!
Én is 2017-06-08 késő este hívtam (22:00 után kicsivel), bár mentségemre legyen szólva, hogy az Aqua estefelé dobott egy mailt, hogy ezt az Extreme kártyát nem rendelhetem, mert a viszonteladó sem tud hozni.
Na, gyorsan átnéztem a többi boltot, és mivel igazán sehol sem volt raktáron, ezért megnéztem a PH-n LeC pajtást, mert vele csak jó tapasztalatom van, láttam, hogy árlistában van ilyenje, felhívtam, lefixáltuk, küldte, kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
-
fanti
addikt
Köszönöm az üdvözléseket és a gratulációkat srácok!
Nagy piroskártya-fan voltam az elmúlt tíz évben, de bátran kijelenthetem, hogy a zöldek is a toppon vannak!
Nagyon tetszik amit látok.
Pedig csak egy kis G4560-as Pentium húzza a talpalávalót a 1060-nak, de mégis jól ropjaLeC pajtástól van három év (regi után 4) garival, és utánvétes postával együtt volt 99.500 Ft.-
Rendelés : 2017-06-08 késő este, majd hétvége, és ma jött meg a kártya.[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Gyerekek!
Megjött LeC-től a Gigabyte Extreme Gaming GTX1060 6GB.
Tökéletesen működik!Az előd XFX RX480GTR BE 8GB-hoz képest azonos sebességet érzek (nem bencsmárkolok) a S.T.A.L.K.E.R trilógiánál, a Crysis-oknál, COD-oknál, és a BF1-nél.
Viszont azt mindenképpen meg kell említenem, hogy a hőfokok terén jelentősen hűvösebb a 1060-as, mint az RX480, pedig a piros kártyának is igen minőségi hűtése volt.
Több mint tíz fokkal hűvösebb a 1060 VRM-je és a GPU-ja idle állapotban, mint az előd kártya volt (álló ventik mindkét kártyánál).[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Redneck #12804 üzenetére
Átolvastam a tesztet, tényleg elég brutál kártya lett!
Alig melegszik, bazi nagy, gyors, válogatott komponensek, 9.8-as értékelés.......tényleg baromi jó kártya!
Jajjjjjjjj de várom már!Szerinted jól csináltam így?
-Az előző XFX RX480 GTR BE 8GB drivere uninstall önmagával, reboot
-Ezután AMD clean up utility, utána reboot
-Majd DDU safe módban, reboot
-Végül CCleaner registry takarítás, reboot, BIOS-ban iGPU enabled, indítás, minden rendben, leállítás
-XFX RX480 kiszerelésÉs most várom a jövevényt
-
fanti
addikt
válasz Mr.Csizmás #12801 üzenetére
Na, és tapasztalat, unboxing, kinézet, súly, stb.......?!
Ne csigázz! :-))
Mert nekem még csak most jön holnapra vagy hétfőre LeC-től.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Üdvözletem Uraim!
Csatlakoznék a közösséghez egy GIGABYTE 1060 XTREME GAMING 6GB kártyával tíz év piros oldal után.
Akinek van ilyen kártyája, az megoszthatná velem esetleg a tapasztalatait, véleményét.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest