- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Mennyivel jobb? Én néztem teszteket és kb azonosnak találtam... Rossz teszt volt??
Nem jobb az asus több mb al + 320 bit meg stb miatt?? -
Shrike7973
senior tag
8800 GTS 640 Asus cseréljek 1:1 ráfizetés nélkül 9600 gt bliss 512 mb ddr3 ra?
-
Shrike7973
senior tag
ASUS 8800 GTS t össze lehet kötni MSI 8800 GTS el? (mind2 g80 és 640mb.) SLI-ben persze..
-
Shrike7973
senior tag
Ezt át lehetne forditani giga nyelvre? Mert ilyenek nincsenek nekem a BIOSban!
-
Shrike7973
senior tag
Akkor most milyen drivert kell cseréljek?
-
Shrike7973
senior tag
Akkor most ez egy pocsék lap vagy mivan? Mire kéne cseréljem? AMugy mások azt irják a turok egy optimalizáltalan fos...és még sokkal jobb gépen is szaggat.
-
Shrike7973
senior tag
Nincs tuning.
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Feltettem a turok nevű játékot, de mostmár tököm kivan hogy szinte bármit felteszek, szaggtat, kivéve a cod4.
Ittvan ez a játék, magát elve maximumra rakja, elején sokáig nem is megy 60 fps alá, de később olyanokat laggolok hogy az hihetetlen. 1 napos az xp-m. Heroes of might and magicet is ha odlalra forditom a kamerát hogy benn legyen a pálya kapok 8-11 fps-t. Mi lehet a baj? Elromolhatott vmi a gépemben, vagy már elavult?
965P S3 gigabyte rev 3.3 F12 bios
Core2Duo E6320 (2,66 ra tuningolva is fennáll a dolog)
Asus 8800 gts 640 mb (attól félek ezzel lesz baj, használtan vettem)
2 GB 2*1 Kingmax ddr2 800 mhz
Asus 450 w táp
Ami még hozzájön hogy még most ráadásul egy gamer xp (byte lite xp) t tettem fel és ez sem segit rajta, pedig codba jó 50 fpst ráad (140 helyett 190 pl).
Asus driverét használom, 169.21. -
Shrike7973
senior tag
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Vki aki győri megtudná mondani hogy tudnám elérni a morales bt boltot? (ez egy számtech bolt). Sajnos kecsói vagyok, az összes általam megszerzett infó (telszám meg miegyéb) hibás.. Szval vki tudna mondani elérhetőséget aki ismeri őket? Netán megtenné hogy bemegy hozzájuk elkérni? Vagy ha nem kit kérdezzek hol. Amugy ph n is regisztrált az egyik eladó, z0ty néven, de nagyon rég volt utoljára bejelentkezve. -
Shrike7973
senior tag
Na kinéztem, hogy 2100 rpm el játékba 67 fokon tartja kb, vagy alacsonyabban, de 70 fölé nem engedi, tesztek alatt meg 32x anisotropic meg ez az überbrutál cucc 74-75 fokig vitte fel, de egy játék se erőlteti meg sztem annyira a vga t mint ez a gpu caps view vagy mi. 60 ról 80% ra emeltem meg a ventit, de visszavettem azóta, mondjuk ma már nem játszok... kérdésem:
Csökkenti e ez a venti élettartamát?
Ha nem csökkentené és semmi gondot nem okozna, akkor ugytervezem hogy mindig alapon futtatom, csak játszás előtt rivába feltolom 20% al... az ugy jó? -
Shrike7973
senior tag
Hát ahogy most elnézem stalkert ettem fuulon megy 60 fps stabillal (vsync) éshát 78 fok is megvolt, utána továbbjátszottam hogy hátha továbbmegy, dehát nemvettme észre hogy véletlen leikszeltem, de sztem ha 3-4 perc alatt megvan a 77-78, akkor megvabn a 80°is huzamosabb játékban...
-
Shrike7973
senior tag
Mennyire emeljem meg a ventit?
-
Shrike7973
senior tag
Esetleg tovább nyuzzam a vga-t most kp fél óráig terheltem, nemtom továbbkéne hogy elérjem magasaabb hőértéket?
-
Shrike7973
senior tag
De okozhatták ezek ezeket a grafikai hibákat? Engem most az érdekelne mi okozza ezeket, nemazhogy most 83 vagy 73 fokos a vga.. ha az okozza akkor megpróbálok persze utánajárni mit lehet tenni..
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Feltettem riva tunert, és valóban, nem 49-50 fokos laapon a vga-m, hanem 60°ról indul, és 83 fokot értem el ha mind a hat ablakot aktiváltam 400x400 ba 32x antivel... GPU caps view... néztem őket folyamatosan, amikoor abbahagytam az volt az érdekesség, hogy van az a csöves ablak, amikor hfr t tesztel, ilyen ezüst csövek közül megy a kamera, na az a teszt vége fele mintha befagyott volna, ugyanis nem mozdult, csak 1 mm el mindig előre hátra váltogatott... :S.. vagy ez a teszt része? mert amikor elkezdtem ujra csak azt vagy 5 percig néztem és nem állt meg a kamera sehol... 83 fok már tulmelegedés? Most volt takarittatva hétvégén a gépem szervizbe!! (vga nem zgazán mondható porosnak) Bventi 60%on ment mindig, 1400 rpm. -
Shrike7973
senior tag
xD...
Vegyek uj alaplapot? -
Shrike7973
senior tag
Hőfokok everesttel voltak mérve!
-
Shrike7973
senior tag
Eddig a teljesitmény minőségen volt.. honnan tudjam hogy a kiváló minőség alkalmazása megoldja a problemem? 7-8 hiba fél év alatt, ez kb 1 honapra jut 1 db... :S... amugy ezek között mi a különbség? Szebb lesz a kép vagy mi?
-
Shrike7973
senior tag
74 fok volt terhelve több óra 3dmark06 maxgraf terhelés alatt, de azóta tisztitva volt a gép, és esett pár fokot a cucc.. szvsz 70 felé nem megy sztem..
2008 Márciusi DX9c van fenn
XP SP2 angol -
Shrike7973
senior tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni, nem igazán tudom mit kéne tegyek a helyzetemben.
Szóval, vettem egy 8800 GTS 640 MB asus t fél éve. 2009 ig garis. kb 4 hónapja érzékelek hibákat, de ezek a hibák olyanok, hogy eddig 7szer tapasztaltam őket, nem mindig jönnek elő. De vagy négy különböző játéknál is!!! Minden jel memoria dájingra utal sztem dehát még nemtom mivan. Driver 169.21 by asus (eddig nvidia drivereket szedtem, de átálltam asus oldaláról szedni, mert jobbak). Most épp azt tapasztaltam, hogy STALKER ben bár fps em totál rendbe, mégis az egész területet krix kraxok vették be, mert esett az eső... ott ahol eset ott szürke síkok jelentek meg pillanatara... jónagy tömeggel.... csináltam vagy 6 screeneshotot,de ezek közül csak 1 en látszik, ottis csak egy sík, nem több ergyszerre. Kiléptem a játékból, visszatöltés, semmi... egyszerüen mindig ez van... midnen játékban tapasztalok egy hibát.. .aztán meg nemtudok egyszerüen... COD4, Dark messiah, meg ezis ilyen hibát produkált. Airborneből is kimaradtak sok helyen textúrák, esetleg néha nem volt fegyvertüzem, csak löttme ki a semmit, dehát az nem vmi jól optimalizált játék, de kitudja, lehet az okozza. Jelenleg futtatom orthost terhelem hátha nem a vga a hibás.
Config:
8800 GTS asus 640 mb
Core2Duo E6320
Kingmax 2*1 gb ddr2 800 mhz
Táp 450 w asus truepower
Gigabyte s3 rev 3.3 965p alaplap.
Minden alapon, no tuning... (voltak probálkozások, de mivel nem igénylem a + fpst meg miegyéb, féltem a gépet, visszavettem mindent alapra.. és akkoris csak aproci volt huzva.. vga sose... megnéztem 3dmarka mittud meg játékba és ennyi volt..).
NA és ezt a helyzetet bonyolítja le, hogy Kecskeméten élek, míg a morales bt győrbe van.. z0ty dolgozik ott, ő ittvan ph-n is eléggé sok dolgot láttma tőle árulni.. (megbizhato?).
Morales BT számát nem érem el, emailben kaptam a moralestől mobilt az jelenleg nem elérhető, z0ty ph s száma meg nem kapcsolható mert nincs olyan szám. :S
MIT TEGYEK? Egyáltalán a vga a hibás?
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Meg ha hibás valami akkor hogy lehet hogy fél év alatt max 6-7 szer hibázik ilyeneket...???
HELP ME -
Shrike7973
senior tag
Az én GTS emet meddig tudom huzni nyugodtan ? Gáyri hütés, Asus 8800 GTS 640, G80.
-
Shrike7973
senior tag
Gigabyte 9600 GT re sem érdemes lecserélni 1:1 be a GTS emet? (előző hsz)
-
Shrike7973
senior tag
Asus 8880 GTS 640 G80 nak rendes, hogy 1410-1430 rpm el pörög a ventije?
Haveromnak albatron Gts 320 a van, neki 1600 on pörög a venti...
Ráadásul az övé kevésbé melegszik. Ez azért van mert neki 320as? A 320 as GTS ek kevésbé melegszenek? -
Shrike7973
senior tag
Srry ugylátszik itt én senkinek nemtok segiteni
-
Shrike7973
senior tag
Tudtommal az összes 88szériát a foxconn gyártotta, a gyártók csak átmatricázzák...
-
Shrike7973
senior tag
G80 GTS Asus 640 mb vga...
Deha gyorsabb vmivel akkor ráfizetés nélkül megéri lecserélni nem? -
Shrike7973
senior tag
8800 GTS ASUS vga-t megéri lecserélni 1:1 be Gigabyte 3870 re? COD4 fps érdekelne legjobban.
-
Shrike7973
senior tag
ÉRdemes a VGA biosát frissiteni?
-
Shrike7973
senior tag
Driver?
-
Shrike7973
senior tag
Meik a legkiforrottabb/legjobb driver 8800 GTS 640 ASUS hoz? (én most 174.70 eset használom (beta))
-
Shrike7973
senior tag
Akkor senki se tud segiteni? Egyáltaln kéne aggódjak? Fél éve van meg a kari, és kb 4x er hibázott, pedig sokatz játszok. NEm is biztos mondjuk hogy az a ludas. Itt van egy Gigabyte 965P s3 rev 3.3 as lapom. (az jó?). Néztem oldalon BIOS frissitéseket, éshát az F9 es bios adja meg a lapnak az E6320, és E6420 as procikhoz a supportot. F12 es meg tuningot stabilizálja. Nekem a procim egy E6320, nemsokára azért 2,8 on szeretném látni, de akkor lehet hogy eddig se volt rendesen kihasználva a bios miatt?
-
Shrike7973
senior tag
Akkor mégis mi okozhatja ezeket a hibákat? kb 1 honaphan ha tapasztalok 2 ilyen hibát..:S nemvágom..
-
Shrike7973
senior tag
-
Shrike7973
senior tag
Ennek az asus 8800 GTS 640 nek elég az ASUS 450 w truepower atlas táp (delta belső)?
-
Shrike7973
senior tag
Driver 2 is volt, 169, most 169.44 beta van...
Tuning nem volt nemis lesz...
vagyis egyszer volt, 102 hz re emeltem hogy elkerüljem a pci e bgot, és megnézzem, hogy a proci fut e 2,8 ghz en, de aztán visszatettem mindent alapra... az elronthatta a karit? -
Shrike7973
senior tag
-
Shrike7973
senior tag
Senki nem tudja hogy az előbbi hsz emben levő két kép linkje milyen hibára utal a gépben?
-
Shrike7973
senior tag
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/COD4+hiba.JPG
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/dark+messiah+hiba+001.JPG
Ezekre kérnék választ mikezek. Mik okozzák. Dirver: 169.44 (legujabb, volt 169.21 is...) -
Shrike7973
senior tag
válasz
Shrike7973 #11667 üzenetére
Akkor mégis mi okozza ezt?
-
Shrike7973
senior tag
Antworten bitte^^
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
5x öri egymás utána futtatás minden maxo 1280x1024 3Dmark 1.1.0 hőeredmények (elért legmagasabb):
GPU:74°
Dióda: 82°
GPU környezete: 62°
GPU memoria: 73°
Ezek okozzák a hibát/rendesek ezek az értékek?
Ref. Asus 8800 GTS 640. 1 éves.
Everesttel lett naplóztatva a hömérséklet.
Ja és haverom mondta hogy az ő ventije 1600 rpm el pörög, az enyém szinte mindig 1431 rpm el ez baj? (neki albatron 8800 GTS 320 ref.) -
Shrike7973
senior tag
PLS help
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
A képen látható Asus 8800 GTS 640 em van.
Midnenekelőtt még tisztáznám hogy bár probléma van vele teljesen rendes fps eket ad! (tehát nem az fps hiány a problem.)
Szal. COD4. Med beállitásokkal 1280*1024, 4x anti val játszok, textura high, details normal. Mondhatni stabil 125 fps (najó néha 118). Naszal'. 1 honapja érdekes
jelenségre lettem figyelmes. Épp tulvoltam egy downpour pubtdm en, amikoris az eredményjelző táblánál ahol az égen esett az eső fekete kockák jelentek meg. Persze jött a beszarás minden, de aztmondták hogy driverhiba, ígyhát ujratettem a gépet. Azota 4 hét telt el, kb 2x tapasztaltam azt, hogy az égen bizonyos effektek mellett szürke halvány kockák jelennek meg de csak egy piilanatra, szal igen rövid látván yvolt (annyira pont elég hogy meglássam, és aggodni kezdjek. Nem kell arra gonfolni hogy az egész kép tele kockásodik, ma pl a 2 ik eset nél arra lettem figyelmes, hogy a helit amizt küldtem kilőtt egy rakétát, és ahol a rakéta huzta a kondenzcsikot, egy pillanatra megjelent 4-5 2-3 mm átmérőjű kocka a távolba. 3 hete ezt akkor láttam amikor felnéztem az égre és dobtam egy granyót. De csak eggy pillantra, igy persze screenshotot küldeni nem tudok. Most ez valóban driver hiba, vagy cseréltetnmi kell a vga-t?? Amugymeg hogy tudom bizonyitani hogy rossz? 4 hét alatt ha 2x csinálta (napi 3-4 óra cod), akkor elégé vszinütlen, hogy a szervizbe egyszeri tesztnél pont kidobja. :S... Szal aggodjak vagy valóban drvierhiba? (ja és a hiba produkálásánál nem esett az fps (arra a pillanatra sem)). (eddig 169.21 whql volt fenn, mostmeg 169,44 beta.) HELP PLS!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest