Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
KillHates #14695 üzenetére
Nem, még szerencsére nem kellett.
Ha kellene akkor én is inkább bontóból venném, végülis mindegy, hogy a gyári papír szakad át vagy a bontott.A gond az, hogy ezekből az autókból vagy szinte alig sérült van és akkor azt nem viszik bontóba vagy totálhalott és ledózerolt. (sajnos tavaly az egyik fórumos is így járt, RIP) Tehát nem igazán marad ép elem.
Biggamer: úgy kb az alsó felével, mert felülről már csukódott rá a szemhéj.
Egyébként utálom ezt az időeltolódás dolgot. Tegnap olyan 2 körül le akartam már feküdni, de mondom csak ránézek a Gametrailers-re, hát erre ott ragadtam majdnem 3-ig, mert tolták fel az új videókat (Mass Effect 2, Split/Second/MW2 és finomságok bőven).P00By: Azok szépek, családi sportautók (az erősebb fajták).
-
Laraxior
titán
áhháá...
döglődik a winyo...
100/95% a HDSentinel szerint... asszem gari lesz -
P00By
nagyúr
Na a vezetőoldali ajtó ~250k lenne
Azt hiszem jó lesz bontobol 45-ért
-
biggamer
veterán
Modern Warfare 2 - gameplay! UPDATE : [link]
/ hááát ez odab.szós/
-
P00By
nagyúr
-
DonMedve
addikt
De jó akik Pestiek.Dögöljek meg felköltözöm,mennyiőtökkel találkozhatnék!
-
Elmör
őstag
Pozitív élmény: találkoztam 1,5 órája Shteer kollégával, vettem tőle bérletet.
Szimpatikus srác és korrekten elmondott mindent, köszi shteer! -
-
strebacom
senior tag
Sziasztok segitsetek....le lehet valamivel törölni a drivert, ha csak csökkentett módba jön be a kép a monitoron, egy havernál van ez a hiba, ha normál módba inditja a rendszert akkor a bios és a windows boot után nincs kép, viszont csökkentett módba van, gondolom driver hiba, de semmi driver cleaner nincs neki fenn..mitévö legyek???
-
Elmör
őstag
válasz
KillHates #14662 üzenetére
Remélem hogy nálam is így lesz. Eddig Maxtor vinyóim voltak, konrétan két IDE-s 40 és 80GB-os, amik szintén adtak ki fura hangokat, de működnek a mai napig. Aztán vettem egy SATA 160-as WD-t, az most is itt működik, nincs hangja, de melegszik és emellé jött a 750-es Samu.
Mostanában gondolkoztam, hogy veszek még 1 Samut, 1TB-osat, mert kezdek kicsit szűken lenni. Nem rendszervinyó lenne, csak filmek,játékok tárolására. Lehet érdemes lenne valami mást venni? Egyedül a Seagate olcsóbb ekkora méretben, de arról talán még több rosszat hallani. -
Laraxior
titán
Tehát összegezve: kis hiányossággal mindent pótoltam...
kis hiányosság: kb 600GB
filmek, zenék, sorozatok,játékokat majd letöltöm...fényképek pár apróság hiánytalanul ..majdnem -
Laraxior
titán
válasz
Laraxior #14664 üzenetére
ööö..azért a képek között van egy kis zavar...
de pár kép nem érdekel... 5000ből elviselem hogy 20-40 szar
van egy test nevű mappám... abba van a összes eddigi tuning eredményem...
namármost "Vantage11100" nevű kép ugyebár nem az exemnek a barátnőjének kellene rajta lenni ruha nélkülnem rossz képe..de ha eredményről van szó akkor nem köll csaj
-
Laraxior
titán
MŰKÖDIIIIK!!!!
6ÉV MUNKÁJA.....
asszem mihamarabb meg kel szabadulnom a laptoptól.... isten se akarja hogy laptopozzak...
150ért vihető SSD nélkül...garral,táskával..dobozzal..
-
Laraxior
titán
válasz
KillHates #14662 üzenetére
ez se halt meg elvileg.... csak van egy 20GB-os formázatlan patició amit ha le akarok formázni akkor lehal az egész win...
bootnál meg nem látja az esatás winyot....tehát nem si tudom ugy formázni... mindegy végülis a 4 film megvan...meg a 620GB-os particióm is üres...
elvinném garba.... ha nem kellene róla visszaállitani az adatokatpróbálkozom.... bár lehet a 20GB os partició miatt van az egész fagyi...
-
Nekem az élén áll szegény Samu már vagy másfél éve, és semmi baja.
Igaz, hogy néha ad ki furcsa hangokat... -
-
Laraxior
titán
back to Vista 32 bit... hátha ezen megjavul a winyom...
-
DonMedve
addikt
-
Elmör
őstag
Na kinéztem a legolcsóbb Gigát amin van Fire-wire, hát nem olcsó.
GIGABYTE GA-EP45-UD3 27K. Megér ennyit? Ha meg mégis ezt fogja csinálni a cucc, akkor megkeresem Larát és feldugom a micronokat neki egyesével, csakmert 4 modul van. -
Mennyit kérsz a lapiért?
Nálam arany életük vannak a ramoknak: az 1066-osok, 800/960-on kocognak csak. Nem is melegszenek!
-
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #14625 üzenetére
Köszi!
Lehet cserélem mindkettőt, mert a lap úgyis lassan garivéges, a memória meg Ősember féle, így ha cserélni kell, akkor küldhetem amcsiba.
A legnagyobb gond, hogy alapon is megcsinálta ezt a rendszer, tehát null tuninggal.
Este szépen kikapcs, reggel bekapcs, ventik forognak, de nem jön a csippanás, se kép. -
biggamer
veterán
Ellophatatlan kerekpárt konstruáltak : [link]
-
Laraxior
titán
P45... valami Gigát... de ha ASUSod volt akkor lehet ASUS kellene... én se vennék ASUS-t,mert nekem meg giga lapjaim voltak
Mondjuk a Q9400 nem megy annyira hogy egy P35ös lap ne birja el... csak valami erősebb lap legyen mint a P5K... vagyis kicsit extrémebb NB bordávalmert elég rendesen feszelni kell az biztos.
-
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #14623 üzenetére
Az északi híd miért nem bírja?
1066-on szoktak menni a ramok, nem 1100-on, ez most kivételes alkalom volt, viszont mondom azt nem értem, hogy miért nem reagál a CMOS resetre sem, jobb esetben csak 2 modult kell kipróbálnom a DIMM1-ben és akkor beindul, utána már bármit lehet vele csinálni.
Mit vegyek helyette? (lap)
Ja, DV csati kell! -
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #14621 üzenetére
Jó is az asztali.
Én meg nagyon elgondolkoztam, hogy lecserélem a ramokat, mert most már tuti miattuk van a bosszankodás.Kipróbáltam, hogy meghúztam 1100-ra, aztán vissza 800-ra és láss csodát a következő indításnál megint behalt a gép, kellett neki nyomni CMOS resetet, pedig amikor a CPU-t húztam 4GHz-re akkor nem kellett, hanem szépen elintézte maga. A lap meg nem hiszem, hogy hibázna így. Szóval lehet eladó lesz 4 db. teljesen jó (csak P5K-ba nem jó) Micron DDR2 1066-os.
Egyébként a proci 3680-on még stabil, elfogadható értékekkel megy 1,34V-al, de felette már eléggé csak fűt! 65+ fokok. 3,8-on még elindult, de összefossa magát a win, 4GHz-en meg el se indul, pedig próbáltam adni neki 1,4-et. Mindenesetre a procival meg vagyok elégedve. -
DonMedve
addikt
-
Laraxior
titán
válasz
DonMedve #14607 üzenetére
1.5V-ig adhatsz a quadnak.... tekintve 65nm-es. csak ugye a hűtésed nem fogja birni...teát annyit adj hogy 75 fölé ne menjenek a magok.
(G)MCH +0.2V
FSB: normal
RAM: +0.3V
Proci: 1.40V
nézd meg mennyit droppol....
azonfelül... nem árt ha hűtöd a proci körül a tekercseket egy ventivel..
65nm-es quadnál könnyen lehet a melegedés gond, aminek az eredménye feszingadozás lesz.
ramidőzitéseket tedd 5-5-5-15-re. és hagyd standardon.
ennyire emlékszem a biosból..igy fejből -
Az IPON-ban bruttó 9.277,- Ft a 2x1 GB válogatott kit! A nagykerbe nem tudok belépni
-
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #14591 üzenetére
Először néztem is egyet, hogy ki a tököm ír privátot és ennyit, hogy jogos moderálás topik. Na mondom lehet engem moderáltak?
Aztán beleolvastam és látom mi történt, pedig akartam neki írni, hogyan telik a hétvége.
Ha nem abból derítették ki amit írt, akkor valaki tuti felnyomta.DonMedve: mihez kellene a 3,6Ghz? Csak húzásnak vagy játékhoz? Nekem is 3,4-en jár a Q9400 most, igaz megy 1,32-ön 3,6-ot is, de afelett nem mertem még járatni, drága kicsit olyan mókára.
Gyerek(ek)nek játszani kamera ocsó! [link]
Na mégis megnézem én is mit megy a proc maxba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest