Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Eagle16 #4367 üzenetére
Én is csak nézegettem ezt a tesztet aztán egyszer feltünt miközben én is teszteltem a 8800GT-men a gameket amik a tesztekben vannak és elkezdtem hasonlítgatni.
És hát feltünt hogy itt ilyen a techpowerszaron 400 fps eket irkálnak a Company of Heroznál máshol meg ugyanolyan beállításokon szinte max 6x fps-ek.
Aztán elkezdtem nézegetni tovább a tesztet vettem a Crysist ott stimmelt is 1024*768 és 1280*1024 alapn az érték de élsímitással már teljesen mást irnak ami nem valós mert annyit nem megy a 8800GT.
Meg néztem mást is szal azok a számok hasraütésszerűek kb. -
rup1u5
nagyúr
-
Szatesz
őstag
válasz
Eagle16 #1399 üzenetére
Ki mondta hogy 100% ot nö? Az uj gtx280 40% al lessz erösebb mint 9800gtx 40% ot meg csak hoz SLI ben....A GX2 vel majdnem azonos erösségü lessz minden teszt ezt mutatja....plussz minusz 5%. ÉS 1 gx2 két darab G92 GTS böl áll....Akkor a 9800gtx SLI nek elvileg erösebbnek kell lennie..Annyi hogy ehhez kell SLI lap....
De ha csak 9800GX2 t veszel akkor is ugyan ottvagy és veszel már 80-90k ért..És akkor SLI lap sem kell....ÉS szerintem mind1 hány magos a kari mert igy kétmaggal ugyan annyit fogyaszt majd mint az uj gtx280 ,és teljesitményben is ugyan az lessz...Tehát aki megveszi iylen drágán nagy butaságot csinál majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest