- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
DummyBoy #20395 üzenetére
Én bisztos hogy 260-ast venném, mert az 5770 1 komolyabb dx 11-es játékban, ami kitudja mikor lessz, tuti hogy elfog vérezni. DX10-ben meg símán elveri a 260, pláne a Gygabite SOC. Ráadásul abban is bisztos vagyok, hogy az 5770-sem fogja jobban tartani az árát, mint egy 260-as. Végülis a döntő szempont szerintem, hogy mennyit kell rádobnod, egyikre illetve másikra? Mert ha az 5770-et olcsóban megkapod, akkór inkább aszt válaszd szerintem, mert anyival nemjobb a 260as hogy még rá is keljen fizetned.
Ez az én véleményem.Ja és persze ha neked 1 speciális játék miatt kell, akkór naná hogy aszt válaszd amelyik röccenés mentesen viszi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Én azt mondom arra/olyan kártyát vegyél amire használod. Ha profitálnál az nV jobb támogatottságából akkor vedd a GTX260-at. Elvégre most kell, most akarod élvezhetően használni. Az, hogy majd 1 év múlva megnéznél egy DX11-es játékot... attól nem lesz jobb most neked. Én is ezért váltottam vissza ATi-ról nV-re.
-
sheep
addikt
válasz
hát, igazából neked kell eldöntened, hogy mire akarod használni, és ár/érték arányban a legmegfelelőbbet választani
ha 35 körül adnák a gtx260-at akkor arra voksolnék, de annyiért nem hiszem hogy az iponban megkapod, szóval ezt én csak használtan ajánlanám
nekem azért nem ér többet, mert kifutó típus, technológia, bár ha a teljesítményét nézed, egy-két évig azért még vígan elszalad
ha a radeont nézed, az újabb technológia (már ha kihasználod), a teljesítménye kb ugyanakkora (bár ezt nem néztem annyira)
ha a játéklban jobb neked az nvidia akkor azért gondolkozz el rajta -
sheep
addikt
válasz
DummyBoy #20393 üzenetére
én is így vagyok vele, a dx11-et nem használom ki semmiben, gyakorlatilag nagyítóval kell keresni a különbséget a dx10-hez képest (illetve gyorsabb)
Nekem egy 24"-os monitoron 1920x1200-ban fullon megy szinte minden (il2, lonci), igaz egy 3.6-ra húzott c2d e8400 van alatta
bár 35-nél többen nem adnék a gtx-ért
vagy ha van időd (és pénzed) várd meg a fermit esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest