Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
zsolt1129 #20405 üzenetére
nálam is volt ilyen, de nem csak ebben a játékban
illetve talán ugyanez volt a hiba: a videokártya driver hibát észlelt és leállt, valami ilyen szöveget dobott random
ha ez a probléma, én a következőt csináltam:
ahogy nézegettem a fórumokat, sokan panaszkodnak erre win7/vista alatt, és talán az újabb driverekbe épített flash driver okozhatta
vagy visszaraksz egy régebbi (kb egy éves) drivert amiben ez még nincs, bár így lehet hogy többet veszítesz
vagy felrakod a flash player 10.1 beta változatot az adobe oldaláról+ a legújabb nvidia drivert
[link]
nekem így még nem fagyott -
sheep
addikt
válasz
DummyBoy #20395 üzenetére
hát, igazából neked kell eldöntened, hogy mire akarod használni, és ár/érték arányban a legmegfelelőbbet választani
ha 35 körül adnák a gtx260-at akkor arra voksolnék, de annyiért nem hiszem hogy az iponban megkapod, szóval ezt én csak használtan ajánlanám
nekem azért nem ér többet, mert kifutó típus, technológia, bár ha a teljesítményét nézed, egy-két évig azért még vígan elszalad
ha a radeont nézed, az újabb technológia (már ha kihasználod), a teljesítménye kb ugyanakkora (bár ezt nem néztem annyira)
ha a játéklban jobb neked az nvidia akkor azért gondolkozz el rajta -
sheep
addikt
válasz
DummyBoy #20393 üzenetére
én is így vagyok vele, a dx11-et nem használom ki semmiben, gyakorlatilag nagyítóval kell keresni a különbséget a dx10-hez képest (illetve gyorsabb)
Nekem egy 24"-os monitoron 1920x1200-ban fullon megy szinte minden (il2, lonci), igaz egy 3.6-ra húzott c2d e8400 van alatta
bár 35-nél többen nem adnék a gtx-ért
vagy ha van időd (és pénzed) várd meg a fermit esetleg -
sheep
addikt
nem szaggat, az meg nem érdekel, hogy 30 fps vagy 130
bár még a játék elején vagyok, lehet hogy majd lesz olyan pálya ahol diavetítés lesz -
sheep
addikt
válasz
bendzso #19784 üzenetére
próbálj ki egy régebbi (fél éves min) drivert, hátha megjavul
giga 260gtx-em van, azon is előjött ez a probléma win7 alatt, előtte gainward 8800gt-m volt, annál is előjött vista alatt
úgy tudom, hogy ezt a problémát az újabb driverekben lévő flash gyorsítás okozza, a régebbi driverekben még nincs ilyen feature
amióta kb fél évvel ezelőtti drivert raktam fel (a verzióját sajna nem tudom, mert munkahelyen vagyok, de választottam egyet dátum alpján a listából) még nem jött elő ez a probléma -
sheep
addikt
válasz
Tiesto22 #19477 üzenetére
nekem giga gtx260 van, c2d E8400@3.6-on, 1920x1200 ban élsimítás nélkül, majdnem minden high-on jól fut a stalker:cop, néha azért beakad
ahogy rup1u5 kolléga írta, a procid valszeg kevés lesz
én is most vettem ezt a kártyát+procit, egy 8800gt-t cseréltem le, hasonló okokból én sem a radeont választottam
ár/érték arányban nemigen van jobb, és a legtöbb játék fullon megy, erős procival megtámogatva persze
jó nagy ugrás a régi kártyához képest -
sheep
addikt
pedig rengeteg ilyen van...én ATI-s voltam évekig, 9700pro, x1800gto, de annyit szívtam velük a játékokban (tudnám sorolni, de nincs értelme, úgyis azt mondanátok hogy user error), hogy egy ideig biztos nem veszek megint ATI-t
mióta 2 éve nvidiát használok soha semmi gondom nem volt vele (8800gt)
elismerem hogy az ati sokkal előrébb tart technológiában de nekem nem ez számít
de ez tényleg csak az én problémám, és nem az ati fanokat akarom csesztetni
akinek nincs vele gondja az vegyen radeont -
sheep
addikt
hello
meg tudná mondani vki, hogy az adatlapomon lévő gépet+egy gtx280-ast elvisz-e egy corsair vx450-es táp?
a proci 2800-on megy
sztem igen, de nem akarom határon járatni
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest