Aktív témák
-
Shade
csendes tag
Xia !!
Probáld meg megint feltelepíteni a kártyát , de nem tom én sem láttam fris OpenGL-t :-( -
usb
csendes tag
Sziasztok,
nekem is opengl problemam van, igaz mas tipusu.
WindowsXP Professional Riva TNT 2 kartyaval. Wolfensteinnel vannak problemak. Amikor elinditom a jatekot szepen elfikkan opengl-re panaszkodva. Na most ami opengl install cuccot szedtem a netrol,azokba mind az van irva, hogy csak 95 meg 98-ra. Hogy van ez?
Tudnatok adni valami linket, ahonnan le tudnek tolteni egy oan install file-t amellyel tutira menni fog XP alatt a Wolfenstein?
elore is koszi barmien segitseget -
HNorby
csendes tag
Hi all!Van nekem egy Tornado Gef2 mx 400 64mb-s videókártyám és egy játékban nemtom beállítani az OpenGL-t és egy néha egy kicsit be is szokott akadni.1.5 ghz 256.A 7végén 1 Netgame-ban voltam ott 1.4 ghz-s gépek vannak 128 mb-vel és ugyan ez a videokártya,de ott nem akad és az OpenGl is rendesen megy.Ilyenkor mi a teendő?Kérem aki tud az segítsen.KÖSZÖNÖM!!!
-
HEBI
senior tag
Bejött!
-
HEBI
senior tag
Remélem bejön kösz a tippet!
-
-
Nem fog felrakni SE-t, mert nem fog futni a Tualatin Celeronjával a Vulpine GLmark...:)
-
HEBI
senior tag
Ha nem segítetek ki fog folyni a szemem a hétvégén. Mert a Quake3 60Hzen megy. Pedig a minden alapban XP alatt 100 Hzere van állítva.
De a monitor OSDje kiirja a valóságot. Mikor az asztelt nézem 100 Hz. OpenGL alatt meg 60. Beszarás. ): -
HEBI
senior tag
''Én is szeretlek...''
-
HEBI
senior tag
XP alatt ha jól tudom be lehet állítani minden felbontáshoz a képfrissítést valahogy. Csak már azt nem tudom,hogy....
Valakinek rémlik. Kérem segítsen!
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest