Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
annyi a baja, hogy a dx7-es játékokkal nincs baja de pl. dx9 cod4 vagy cod5 bebootol a gép elindiítom a játékot 20 mp kifagy aztán resi megy egy órát kb. aztán megint fagyás. vagy megáll a kép és egy picit besötétül, vagy kék halál, vagy valami directx valamit ír ki és utána hal meg :S. már mindennel próbálkoztam az összes dx verzióval rengeteg driverrel és operációs rendszerrel is az összesnél mindig ugyanezt produkálta csak az időtartam változott max tehát nem egy óra mulva fagyott ki másodjára hanem 5 perc mulva stb. :S:S
A rendszerem minden eleme szine vadi új csak a vga-t hagytam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest