Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thunder1991
tag
Sziasztok,nem tudom valaki tude megoldást a gondomra vagy a vga kuka.
Adott egy Sapphire HD6970 a következő problémával.
Első berakásra a gépben,adott képet nem hibázott semmi ilyesmi,viszont nem ismerte fel rendesen a rendszer ( Win7 Ultimate 64bit ) mindenhol 0MB-ot írt a vga-nak.
Na,mondom olvasgattam és arra jutottam hogy megpróbálok egy bios frissítést a vga-nak.
Csak hogy,másodjára már nem adott képet,5ből 2x volt csak képe ezzel a jelenséggel hogy 0MB írt rá minden.
Második berakásra nem volt kép,3x berakásra volt megint na mondom akkor atiflash.
És azt írja hogy nincs a gépben megfelelő vagyis ATI vga,megpróbáltam bootolható penről ott meg azt írja : Adapter not found.....gondolom ez is ugyan az hogy nincs vga.
Mostmára képet se ad.
Tápellátással nincs gond,az alaplapon a foglalat jó mivel egy erősebb vga-val használom a gépet és semmi baja.
Az lenne a kérdésem hogy ez a vga még megmenthető-e? És hogy esetleg még is mi lehet a nyűgje. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Társasjáték topic
- Star Trek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen egeret válasszak?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest