Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1986Gabor
újonc
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget tőletek, mert kínlódok egy HD6970-kártyával.
Sajnos a ventilátora nem pörög rendesen a gyári biost felraktam rá és sajna az sem hűti rendesen.
Átírtam a bios-át, indul is a kártya, sőt azon a ventilátorbeállításon ahogy beállítottam, de amikor a windowst tölti be visszaáll 24%-ra (pedig az én minimum beállításom 35%). Ha az ati catalyst-ot leszedem akkor viszont a Bios-ban állított beállításommal megy a venti. 2 Biosos a kártya........fogalmam sincs már mit csináljak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Gombászkönyvek egyben
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest