- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Mivel nem tartom magam az ati fanboy-ok körébe ezért objektíven tudom megítélni amit mutatsz, ennek a lényege pedig a következő:
A dupla mennyiségű pipe-al és 1,1Ghz-es mem-el fölvértezett 6800 2x annyi FPS-t produkál mint az ezekből kb feleannyival büszkélkedhető, lassan 1 éves (ha az R3xx családot nézzük 2 éves) 9800XT. Épp erre vártunk, nem tudom miért kell naponta belinkelni egy ilyet, h húmeghá meg megahiperlol. Pontosan ez a dolga az nv40-nek. És csak örülni lehet annak h végre haladás a haladás! Várunk egy kicsit, jön az Ati új kártyája és majd akkor jöhet az összehasonlítás.
Apropó összehasonlítás! A táblázatban nem tűnt föl vmi? Mondjuk, h a 9800XT 2x annyi FPS-t ad mint az 5950U? :U
Egy-két hete, hónapja ha ide belinkelt vna egy ilyen grafikont akárki, Te idegbajt kaptál vna... és ugyanez a helyzet azzal a csúnya shadermark 2.0-val is, amit már föntebb leírtam... Amíg 9800XT-5950U-ról volt szó, addig hallani se akartál róluk most meg már mindjárt jó. Én még mindig fenntartom, h ezekkel az eredményekkel se akkor, se most semmi bajom, fölöttébb impresszívek, mind a jövőbeni kártyák várható, mind a most elérhető csúcskártyák teljesítményét érintően.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermalright Assassin X 120 V2
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest