Hirdetés

Aktív témák

• Bandit21

veterán

válasz FreeM #546 üzenetére

Mivel nem tartom magam az ati fanboy-ok körébe ezért objektíven tudom megítélni amit mutatsz, ennek a lényege pedig a következő:
    A dupla mennyiségű pipe-al és 1,1Ghz-es mem-el fölvértezett 6800 2x annyi FPS-t produkál mint az ezekből kb feleannyival büszkélkedhető, lassan 1 éves (ha az R3xx családot nézzük 2 éves) 9800XT. Épp erre vártunk, nem tudom miért kell naponta belinkelni egy ilyet, h húmeghá meg megahiperlol. Pontosan ez a dolga az nv40-nek. És csak örülni lehet annak h végre haladás a haladás! Várunk egy kicsit, jön az Ati új kártyája és majd akkor jöhet az összehasonlítás.
    Apropó összehasonlítás! A táblázatban nem tűnt föl vmi? Mondjuk, h a 9800XT 2x annyi FPS-t ad mint az 5950U? :U
    Egy-két hete, hónapja ha ide belinkelt vna egy ilyen grafikont akárki, Te idegbajt kaptál vna... és ugyanez a helyzet azzal a csúnya shadermark 2.0-val is, amit már föntebb leírtam... Amíg 9800XT-5950U-ról volt szó, addig hallani se akartál róluk most meg már mindjárt jó. Én még mindig fenntartom, h ezekkel az eredményekkel se akkor, se most semmi bajom, fölöttébb impresszívek, mind a jövőbeni kártyák várható, mind a most elérhető csúcskártyák teljesítményét érintően.

[Szerkesztve]

Aktív témák