Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
Új hozzászólás Aktív témák
-
dam
tag
Azt is megcsináltam. Nem ment úgysem, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy egy üres kulcs volt csak albejegyzések nélkül (csak ennyit jegyzett be PER DEVICE módban). Ebből is láttam, hogy valamiért nem kap liszenszt a szervertől. Azt hiszem teljesen átrágtam már magam a témán. 2 egész napig csak a Microsoft lapját böngésztem és minden lehetséges megoldást kipróbáltam. Ezért gondoltam, hogy hátha valaki belefutott mát ilyenbe. Amúgy én arra gondoltam, hogy mivel XP kliensről ment NT-ről meg nem, hogy a két operációs rendszer eltérő hálózatkezelésében keresendő a megoldás, de nem jöttem rá semmire. NT-nek is állítottam be DNS szervert, volt lmhosts fájl, domain bejegyzés (amit hozzácsap a saját hosztnevéhez ha jól tudom), még a NodeType bejegyzés variálásával is próbálkoztam (B,M) de hiába. Ha van még ötleted azt szívesen megpróbálom (legkorábban hétfőn tudom), illetve szólok ha már próbálkoztam vele.
Azért nagyon köszönöm, hogy legalább foglalkoztál a témával mert eddig Te voltál az egyetlen (bár nem bántom a Többieket sem mert eléggé speciális problémám van). Legközelebb holnap tudok megint benézni ide. Addig is jó éjt mindenkinek és várom a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- WireGuard VPN a mindennapokra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest