Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszleny
aktív tag
Hello. Nekem egy Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000-sem van.
Ami tetszik benne:
-(állítolag) 6 hónapig megy egy elemmel;
-jó az optikája. Azon a felületem, ahol az előző Azona egerem ugrált ott simán megy ez;
-az oldalán levő gumiboritás;
-a vevőt be lehet tenni az egér alá;
-szép simán megy a görgője, lehet vízszintesen is scrollozni.
-a mérete nekem megfelelő: nem kicsi, de nem is nagy. (Ha egy leheletnyit kisebb lenne, azt se bánnám)
Ami kevésbé tetszik:
-Van egy gerinc az egér tetején, ezt igazán elhagyhatták volna (habár lehet, hogy azért van ez, hogy ne simuljon a tenyér teljesen az egérhez és így nem izzad
);
-jobban szeretném, ha a gombok nem kattognának (én már csak ilyen csend mániás vagyok);
-ha a vevőt a notebook baloldalán levő usb portba teszem akkor (jobb kezes lévén) kissé leárnyékolja a gép az egeret. Ezt úgy kell elképzelni, hogy nem minden klikelésre reagál, ellenben a kurzorral ilyenkor nincs semmi baj;
-az oldalán levő programozható gombhoz adott szoftver nem valami csúcs. Pl. az a beállítás, hogy firefox esetén az oldalsó gombbal klikkelést CTRL+F-nek tekintse nem műkődik, hiába van beállítva. (úgy látszik az szoftverek nem az MS erősségei közé
)
-linux alatt nem műkődik rendesen (Ubuntu linux), de vajon miért nem lep meg?
Ha valakinek van ilyen egere, megírhatja a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

);
)