- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
Ha a BT egér tápfesz kikapcsolására gondolsz, akkor igen is meg nem is.
Az enyémen (MS BT) nincs Power off. Ha nem használod hamar ''elmegy aludni''. Mozgatásra (notebook táska) felébred
Vagy kiveszed az akkut, vagy barkácsolsz rá egy kapcsolót, vagy nem foglalkozol vele. Nálam az utolsó van jelenleg, de gondolkodom a kapcsolón.
Tartalék, feltöltött akku ( 2db AA) mindig van nálam (két hét és csere). -
parandroid
félisten
Az a baj, hogy várni kell még (1 évet talán?
), mire széles körben elterjed a notebookokba épített BT egység, és akkor jönnek majd tömegesen és ezáltal olcsón a BT-s egerek. Az lesz majd a jó világ. Ez a Logitech, amit én vettem végülis (Cordless Click! Plus) nekem minden szempontból megfelel, de azért néha kicsit bosszantó figyelni a kis nyúlfarknyi vevőegységre, hogy egy élesebb szögben kivitelezett asztalra helyezés le ne borotválja a gép hátuljáról... MIndenesetre pillanatnyilag ár/érték arányban az egyetlen igazi alternatíva notebook-egérnek ez a kis pen-drive szerű vevőegység.
p -
BFeco
aktív tag
Ez is vezetékes-töltős vevővel rendelkezik:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Air 2019 13" Megkímélt 8GB/128GB/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4589
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mire széles körben elterjed a notebookokba épített BT egység, és akkor jönnek majd tömegesen és ezáltal olcsón a BT-s egerek. Az lesz majd a jó világ. Ez a Logitech, amit én vettem végülis (Cordless Click! Plus) nekem minden szempontból megfelel, de azért néha kicsit bosszantó figyelni a kis nyúlfarknyi vevőegységre, hogy egy élesebb szögben kivitelezett asztalra helyezés le ne borotválja a gép hátuljáról... MIndenesetre pillanatnyilag ár/érték arányban az egyetlen igazi alternatíva notebook-egérnek ez a kis pen-drive szerű vevőegység.