Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Aktív témák
- 

#65675776 törölt tag 
- 

Shifty01 aktív tag Üdv! 
 Annak reményében regisztráltam az oldalra, hogy szakszerű tanácsot kapok a döntésem meghozatalában.
 Notebookot szeretnék venni játékra. Hordozhatóság fontos ezért a PC nem jöhet szóba.
 kb ~200e Ft áll rendelkezésemre ha kell tudom potolni ugy max 230ig.
 Körülnéztem a piacon és ugy gondolom, hogy 1 gt 650es 640es elég lenne az elvárásomnak viszont kétségek között vagyok az AMD oldali riválissal a AMD Dual grap. illetően.
 Tehát tanácsot szeretnék kérni 200e Ft környékén milyen Notebookot érdemes venni amin lehet játszani?
 Néztem pár tesztet de nem erőseített meg egyiksem abban hogy jobb lenne a másiknál.
 Az AMD A10 processzor elvileg gyengébbb mint 1 3 gen Ivy i5 v i7 de mennyivel és hogy ez játékra mérve mennyire van hatással szintén nem tudom.
 Konkrét laptop tipusok MOn kapható modellek jol jönnének.
Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő