- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
gyz_
csendes tag
gondolod, ha 30 napon belül vmi problémám lett volna vele, akkor most jó szívvel ajánlanám?

az igazság az, hogy nem volt szükségem valami erőgépre, az én munkámhoz bőven elég ez a konfig, persze a memóriát leszámítva (ezt már csak az xp miatt is érdemes bővíteni)
Az R az IBM legegyszerűbb sorozata, de még így is igényes és strapabírónak tűnik. A billentyűzete nekem eddig a legjobb, amit használtam, de persze ez biztos ízlés dolga. a trackpointtól egy kicsit féltem, de fél nap alatt megszoktam, és most már sokkal kényelmesebbnek tartom, mint a touchpadet. mondjuk azért a legjobb még mindig az egér
szóvalén nagyon elégedett vagyok, ám szerintem ár/érték arányban még van egy ennél is jobb választás: [link]
gondolkodtam, hogy ne ezt vegyem-e meg, de végül úgy döntöttem, a különbozetet az asztali gépemre költöm -
gyz_
csendes tag
szia,
nekem egy hónapja van ilyenem, dvd.íróval és 768 mb rammal (így összesen 186 e volt).
tökéletesen elégedett vagyok vele, ezért az árért nem hiszem, hogy ma lenne jobb választás. az akku 2 és háromnegyed órát bír office, net, képnézegető és adobe reader, ill. szótárprogram párhuzamos használatával.
Aktív témák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)