- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
atosz
őstag
Nezted mar oket eloben is? Dontsd el mennyire van, illetve lesz szukseged a + ficsorokre, mert azert a notikat joval nehezebb boviteni mint a desktopokat.
Az AMD vszeg gyorsabb lesz, a masik meg talan huvosebb, es tan akkuidoben is jobb, bar ez lehet nem igaz, mert az AMDnel lesz powernow-od (ami az intelnel a speedstep), a cerkaban viszont nincs ez meg, azaz ott vegig full orajelen fog ketyegni. -
Csete75
csendes tag
Még nem nagyon volt időm tesztelgetni, de dvd-t már 5db ot irtam, néztem.
Zenehallgatás kiváló, no azért nem olyan mint a HI-FI-m, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
[link]
Intel Alviso-GI910GML chipset
Amit igazán nem értek, az hogy én azt gondoltam meg azt irja a linken is, hogy a VGA ''shared memory'', de az everest szerint, meg az eszközkezelő szerint is független (saját) 128mega. Lehet ez?
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
igen, ez ugyan az a fusi, csak tobb memoval. ezert a 6k-s felar. btw hibas az oldal, mert mindket gep mellett ez szerepel:
A készülék ára bruttó 171111 Ft. Ha Ön a teljes Sulinet Expressz támogatást (60000 Ft) igénybe tudja venni, akkor ez Önnek összesen 111111 Ft-ba kerül.
picit utananeztem a speedstep-dolognak; ket kulonbseg van a Pentium M es a Celeron M kozott: a feleakkora L2 cache (1mb/512kb @ banias, 2mb/1mb @ dothan), es a speedstep meglete. SS nelkul sajnos zabaljak az aramot a cerkak, igy minimalis hasznalat mellett (net, office stb) kb 40-50%-kal birnak kevesebbet a PM-hez kepest
(pedig kepzeld mennyit mehetne, hiszen a feleakkora L2 cache nem keves tranzisztort jelent). ezert egyre inkabb erdekel az amd-s konfig, jo lenne tudni mit bir a 8 cellas akksival. -
Shadowfax
addikt
Én csak annyit írtam, hogy 250e alatt tökmindegy, milyen márkát veszel, mert ennyi pénzből ne számítson senki se csodákra.

Az IBM meg nem attól jó, hogy lehet dobálni (bár gondolom ezt Te se gondoltad komolyan), hanem mert megbízhatóbb, s ha mégis van vele gond, akkor a szervizháttere ezerszer jobb, mint más 'márkáké'.
De senkit nem beszélek le semmi jóról, mindenki döntsön saját belátása szerint.
-
szijartg
őstag
már megint nincs a nb.hu-n

remélem még lesz... akkor elöbb kell lépni, asszem
megelőztél...
remélem jövőhéten vagy utána megint lesz. de azok szidják akiknek más márkájuk van.
ennyi pénzért tutira megérte/ megérné!
most figyelem minden nap, és ha lesz akkor sietek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vajon a CS:S is futna rajta?