- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Almos
aktív tag
A ramiris nagykereskedés árlistájában már vagy két hete inaktív, azaz nincs raktáron (nem tudom sulinetben lehet-e más disztribútoron keresztül szerezni, szerintem nem). Kiskerek közül itt érdeklődtem: eknet bt. focusnet.hu notebookzone, Orbano (utóbbi kettő nem sulinetes) + még egy bolt aminek nem tudom a nevét

Nagykerbe elvileg hetente érkezik szállítmány, csak nem lehet tudni van-e ilyen benne. Eknet csütörtökre igért választ, hogy lesz-e a közeljövőben, másik bolt december végi szállítmányra mondta, hogy ''talán'', januárra már valószínűbbre ígérte... -
erebus
tag
-
hpszi
tag
Igaz, de nem egyszerű.
Először is kell, hogy fogadni tudja az alaplap és jó, ha van benne beépített antenna. Ezután már csak találni kell egy belevaló WLAN egységet.
Ha ügyetlen vagy, akkor a gari ugrott, ha szakszervízzel rakatod be, akkor meg a havi fizud feleződik
A ''picimicis'' WLAN-t én elvetettem, mert az ormótlanul 3-4 cm-re kilóg a gép oldalából + az antenna, nem tudom a gépen lévő WLAN kapcsolóval kapcsolni, csak ki-be dugdosni.
Márpedig egy reptéren én nem szeretek szerelgetni.
Állítólag lehet kapni USB-RCA átalakítót - az mire jó?
Lehet azt használni TV-in/out-ra?
-
-
hpszi
tag
Szerintem csak akkor éri meg, ha tényleg gyorsabb procit akarsz - tehát számoltatsz a géppel: renderelés, kódolás, stb.
A fogysztásba leginkább a szép fényes kijelző szól bele és a proci mellett a HDD, memória, alaplap is fogyaszt + ventillátor.
Szóval szerintem a fogyasztás miatt ne vegyél P-t C helyett.
-
erebus
tag
Cerkában úgy tudom nincsen semmi speedstop.
De nem hiszem, h ennek ellenére megérné a +40K az pentiumért. Legalábbis ''szerintem''.
Az ATI 200M videókariját - x300 - pedig jobbnak tartom, mint a 915GM media accelerator 900-át. De ez is csak ''szerintem''. Hogy miben különböznek még, azt nem tudom
MÁS: nem tudja vki, h Cerka procit le lehet-e cserélni vmilyen másikra? Vagy ha veszek egy cerkás gépet, akkor ''örök életemre'' cerkát fogok használni? Erről sehol sem láttam leírást ..
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Horgász topik
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest