Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ez kétségtelenül így igaz...

Próbálkozom továbbra is, és köszönöm a segítséget! -
Egon
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nemnemnem, nem fagyott le, hanem kiírta, hogy akármi.sys nem olvasható, nyomjon meg egy billentyűt (előtte hallhatóan szenvedett az optikai egység, majd olyannyira lelassult, hogy nem is lehetett hallani). Ahogy lenyomtam egy gombot, kiíírta, hogy a telepítés megszakadt, nyomjon le egy billentyűt az újraindításhoz. Ennyi.
-
lumi
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon erdekes volt olvasni a hozzaszolasaid es igazoltad anezeteim.
Koszonom a reszletes kifejteseket konzumer es buisnessrol. -
fsc
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hát, ha az a kérdés, hogy 2 év múlva kopik-e a festék, vagy ugyanazért az árért 120 GB HDD a 60 helyett, akkor szerintem nem kérdés, hogy az átlagember mire voksol.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hmmm melyik a legjobb 3 márka jelen pillanatban?
1.IBM, 2.HP, 3.Toshiba? -
sssent
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Azért neveztem marketing maszlagnak a centrino nevet, mert igazából ezáltal semmilyen plusz információhoz nem jutok a gépről (sőt!), csupán a kevésbé tájékozott vásárlók könnyebb eligazodását lenne hivatott segíteni, ha valóban szabályszerűen használnák. Manapság azonban inkább a megtévesztés kiváló eszköze. Sőt még szabályszerűen alkalmazva is kiválóan alkalmas eladáskor pl a régi Baniasok, Intel PRO/Wireless 2100-ak elsumákolására. Igaz, hogy azután nem kell kutakodnom, hogy vajh vmi ótvar chipset, vagy hasonló keveredett-e a lapra, de korántsem mindegy intelen belül sem, hogy pontosan mit is takar épp adott esetben a szépen csengő név. Tehát semmivel nem vagyok előrébb, szóval engem kifejezetten zavar.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple TV+
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi