Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ballor.hu

tag

válasz devast #713 üzenetére

köszönöm a választ

a 1280-at azért kérdeztem, mert amikor megvettem a 17-es 173P-met, nagyon sokáig nem szerettem, mert nem láttam jól a betűket, de azóta megszoktam és emiatt már nem hisztizem :) a 1280-at meg egy 15,4-es moncsira pakol, kicsit azért csábító a 1280x800

ja, ha a nagy moncsira akarom pakolni a képét, akkor a vidkártyák el szokták bírni a 1280x1024-et? tehát ki tudja így nyomni a képet, vagy a laptopos moncsi felbontása a max, amit bírnak?

akkor nem bizti, hogy a HD-s cuccokat figja elfogadható sebességgel vinni, akkor lehet erről lemondok (marad a DVD és a DivX és társai)

egyelőre net és filmnézésre kellene, na meg persze egy kis ofisz is (tudom, hogy evés közben jön meg az étvágy és majd mindent azon akarok, de arra van az asztali)

• devast

addikt

válasz devast #713 üzenetére

Nah íme a videjó teszt: (pentium-m)
    Media player classic + ffdshow(alapbeállítások, biztos lehet ezt-azt állítgatni benne):
    Cpu 600Mhz, Wmv9 120fps, AAC5.1 : Teljesen jól nézhető... semmi probléma 23-24fps.
    Cpu 600Mhz, H264, vorbis : Felejtős... kb 4fps :D
    Cpu 1700Mhz, H264, vorbis : ez még mindig csak 11fps körüli... szal felejtős.
    mplayer(www.mplayerhq.hu vagy mpf.dzm.hu):
    Cpu 600Mhz, H264, vorbis : akadozik nézhetetlen.
    Cpu dynamic(1Ghz és 1,7Ghz közötti tartományban ugrál), H264, vorbis : fps-t nem tudok írni de teljesen jó :)

Minden: lejátszó, codec meg beállításfüggő :D

[Szerkesztve]

Aktív témák