Aktív témák
-
Yaye
őstag
Hát az AIDA azt is kiolvassa, hogy 4670 fordulaton megy a ventim, mikor éppen áll. Nem túl sok laptopot szedtem még szét (2-t :D ), de mintha a heatpipe standard megoldás lenne. Mindazonáltal heatpipénál is láttam propellert, ami csak akkor kapcsol be ha a pipe már nem bírja és kér egy kis extra hűtést. Mindettől függetlenül sem értem, hogy fagyhat egy proci alig 60-70 foknál, az még szvsz nem kéne vészes legyen egy notiban. Ajánlom az alábbi oldalt: [L]http://www.cpuscorecard.com/cpuprices/ic.htm[/L]
Innen rögtön kiolvasható, hogy egy 400-as cerkának a max működési hőmérséklete magtól függően 85-100 fok! Szvsz jelen esetben vagy a proci rossz, vagy a hőmérés.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- JBL BoomBox 2
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest