- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
janos80 #8836 üzenetére
Nem. El sem indul újabban. Az a fura, hgy ha letöltöm a FanSpeedprogramot, ott NEM IS MUTAT ventilátor. Mintha nem is lenne benne. Hőfokot mér, de EGYTLEN VENTILÁTORRÓL sem találok adatot benne.
Mi a jó ég lehet ez? (Azért is félelmetes a másik laposomon is ez volt a helyzet egy fél éve. OTtt kiköttem a szabályzó vezetéket sé akkor maxon ment a venti, de itt hiába, ha kikötöm akkro sem megy.
CSak ha USBre kötöm a tápot.
Azért jó volna tudni mi a fene történt vele.
Arra is gondoltam hoyg letöltöm a BIOSát, és újarírom vagy újabbat ha van, vagy ugyanazt, hátha abben sérült meg valahogy a feszültég szabályozás, de azt meg nem találok. Semmilyen bios nem találo hozzá.
Samsung R540. VAn valakinek ilyen lapos ami jó működik. Kéne a BIOS belőle..VAlakinek valami más javító ötlet??
UI: olvastam valahol, ahol ez volt a baj, hoyg tegye rá az XP-t, mer a 7tel ilyen venti bajok vannak.
De sztem ez hülyeség. Akkro se fogorg, ha nem még nem töltött be a WIN.VAlakinek ötlete?
. -
djadji
senior tag
Hello!
VAn egy Samsung r540 laposom. Az elmúlt időben a ventije egyre halkabb lett, majd szinte teljesen megállt. Most amikor bekapcsolom nagyon lassan elindul, de alig van benne erő. Szinte alig-alig forog, ha hozzáérek meg is áll és nem is indul el. Vettem hozzá ventit, de nem az a baja (sejtettem előre, de hátha...), az új venti sem forog a csatlakozón, csak elindul nagy lagyamatagon.
Nyílván a kimenettel lesz a gond, rosszul vezérli valamiért a laptop a venti fordulat számát.
A kérdésem az lenne, hogy mit lehetne vele tenni? Csak alaplap csere a megoldás, esetleg egy BIOS frissítés is segíthet (ez eddig nem is jutott eszmbe..)Valakinek valami ötelete?
(most a venti tápját rákötöttem egy USB csatlakzó tápjára, szóval full sebességgel megy. Hűt, de nagyon idegesítő az "örjöngve"pörgő ventikátor... )
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest