Új hozzászólás Aktív témák
-
error(HUN)
tag
válasz
Thunderzolee #11612 üzenetére
Köszönöm,valahol sejtettem,de remél az ember...Hát akkor marad igy,mert amugy szeretem.Csak hát a játék ugye...Majd egy asztalival kiváltom.Üdv
-
error(HUN)
tag
Sziasztok.A gép:Acer Aspire 5820TG(TimelineX)Intel i5-480M/Radeon HD6370M/4GB DDR3.Win7Prof/X64.
A probléma úgy kezdödött, hogy egyszer becsikozott a kép, és ujraindult.Utána semmi gond,de késöbb ismét volt egy ilyen,és kék képernyö...A drivereket az eredetitöl kezdve a legujjabbig kipróbáltam,majd win8,win10,és driverek kombinációval is.Lassan eljutottam oda, hogy bekapcsolni sem akart, csak kihuzott töltövel (energiatakarékos Apu-val).Szétszedtem,venti tiszta,nincs melegedésre utaló jel,ujrapaszta,vissza.Ujra win10,de nem tettem fel az AMD drivert, és letiltottam az eszközkezelöben,igy teljesen jól,hibamentesen üzemel most is-az Intel VGA-val:-(. Kérdezem a tölem okosabbakat, hogy lehet-e cserélni az alaplapon a VGA-t?Ahogy láttam a négy sarkán valami müanyag ömledék van,de forumokon nem láttam róla semmit,alaplap meg drága hozzá még kintröl is.Elöre is köszönom,Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest