Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilk919
csendes tag
válasz
Thunderzolee #10974 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Tehát elvileg belepakolhatnék egy 2,6Ghz-es T9500-ast is. Az cool, vagyis a kérdésem h tényleg szó szerint cool lenne?
Bírná a hűtés? Mondjuk az AIDA nem mutat számottevő hőfok különbségt az 1,5Ghz-es és a 2,0Ghz-es CPU-k között. Ellenben a sebesség különbséget igencsak észre lehet venni.
És ha már itt tartunk, jelenleg egy 1GB-os és egy 2GB-os RAM modul van benne. Problémát okozna ha a kisebbiket egy más típusú 2GB-osra cserélném?
-
Wilk919
csendes tag
Üdv!
MSI EX600X típusú régi laptopom (proc.: Intel® Core™2 Duo T5750) vga chipje elhalálozott, ezért vaterán beszereztem egy uilyen típusú másik gépet. Az újban Intel® Core™2 Duo T5250 processzor van, kérdésem: vajon az 5250-est kicserélhetem-e a régi 5750-esre? Foglalat elvileg ugyanolyan, a hűtések is megegyeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Dacia topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest