- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sundorgo123
csendes tag
na meg az sem kizárt hogy ebben a notebookban 2 videókártya van..ezt hogy tudnám leelenőrizni szétszedés nélkül?
-
sundorgo123
csendes tag
ha piros a háttér a régi helyett ,és a pl a startmenü is fura szinű(meg minden),meg eléggé szőrösek a szinek az ikonok...akkor ott videó kábel a rossz vagy az lcd panel?
van pár függöleges csík is ha nyitogatom az lcd-t akkor a csikok hol eltünnek hol megjelennek...de a szinek ugyanugy rosszak(a noti vga kártyája tuti jó mert a notit rákötöttem egy másik monitorra úgy szép kép van)
hol tudnék jó áron új lcd-panelt szerezni magyarországon toshiba notebookhoz?
-
sundorgo123
csendes tag
most már nem kapcsol le de nincs kép...
kérlek segítsetek!
-
sundorgo123
csendes tag
válasz
Dell XPS #7947 üzenetére
visszaraktam a régi videókártyát a laptopba és azóta nincs kép.
felpörög a gép megy pár másodpercet aztán lekapcsol vagy újraindul...
ezt okozhatja az is hogy rossz helyre is került a hütőpasztából illetve nem pontosan olyan szögben van a chipeken az a kék hűtőanyag(thermalpad)?szétszedtem ujrapasztaáztam,megtisztitottam a videokártya érzékelőjét, ujraösszeszereltem de még mindig nincs kép...
és ki is kapcsolt ugyanugy pár másodperc után...az is lehet hogy az új videókártya zárlatos volt és tönkretette a gépet?
-
sundorgo123
csendes tag
sziasztok
cseréltem egy hp notebookon vga-t az a baj hogy nincs kép 8at villog a power led minden bekapcs után és ennyi...
kell még valami mást is csinálni notebook vga csere esetén?lehet az a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest