- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs76
tag
válasz
Pyttawrx #15225 üzenetére
Gyári aksinak már húzós az ára, annyit nekem nem ér meg. A második link viszont szintén 14.8voltosak, amiket én is találtam. Na mindegy, a lényeg, hogy megrendeltem egy 14,8 volosat. Azt mondta a faszi, hogy kárt nem fog tenni a gépben, max annyi, hogy nem ismeri fel, vagy nem veszi fel a töltést. Azt mondta, próbáljam meg, ha nem jó vissza lehet küldeni, visszafizetik a pénzt. Majd meglátjuk, kiváncsi leszek...
-
bekecs76
tag
válasz
ricsi99 #15219 üzenetére
Nem 10.5V írtam, hanem 10.85V. De amúgy, most megnéztem nagyítóval, 10.95V. Na a lényeg, hogy köszi a linket, ez szerintem jó is lenne, de nem igazán szeretek ilyen semmilyen weboldalról rendelni. Nem is magyarok, ha jól látom. Talán nincs is magyar ügyfélszolgálat, akivel, lehetne beszélni. Mást nem igazán találtam én sem. Úgyhogy nem tudom mit rendeljek...
-
bekecs76
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy laptopba venni akku-t. Ez lenne a tipusa: HSTNN-LB7V, fesz.10.85V. Keresgélek a neten, és találok is egy csomó ilyen tipust, de a problémám az, hogy 14,8V-osak vannak csak. Nekem az eredeti pedig 10.85V. Amúgy fénykép alapján, formailag teljesen ugyanaz. Amúgy a laptop 3éves, tehát nem egy őskövület (HP 250 G6)
Meg merjem venni az aksit? Az probléma, hogy ha 10.85V helyett 14.8V???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged