- Milyen széket vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.fery
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi.
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni az Y510P-ben a wifi adaptert egy gyorsabbra, de nem tudom milyen szerelhető bele amit kezel is. Jelenleg Intel Centrino Wireless-N 2230 Bluetooth-os wifi adapter van benne. Elég sok fajtát találtam a neten, de egyikről sem derült ki hogy jó e az én gépembe.
A cél amit szeretnék: működjön 2,4-5Ghz egyaránt és minél gyorsabb legyen. Mivel Digi tv-n most fizettem elő a 1Gbit-es netre, ezért lenne szükség egy 300MBit-nél gyorsabb kártyára!
A routerem egy Tenda W1800R. Amit nem tudok hogy bármilyen mini pciexpresses kártyát kezel, vagy csak bizonyos tipusokat? Pl. kinéztem egy tipust: Intel Dual Band Wireless-AC 7260 ebből van olyan ami 865Mbitet tud. De nem tudom hogy működne e, kompatibilis e a gépemmel.
Köszi előre is segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx