Új hozzászólás Aktív témák
-
zso2113
csendes tag
Sziasztok!
Van egy fujitsu siemens amilo la 1703-as notim, BrilliantView 15,4" WXGA kijelzővel, amit nemsokára cserélni kell majd...
Milyen más laptop kijelzője lehet bele jó?
Milyet érdemes bele venni?
Üdv.:Zsolt -
zso2113
csendes tag
Hello!
Van nekem egy Acer laptopom amiben meghalt a videokártyám (8600gt) .
Természetesen ki szeretném cserélni benne egy jóra. Többet kipróbáltam, de még nem találtam olyat amivel működött volna a monitora is, ha nincs benne kártya akkor fehéren felvillan a monitor. Eddig tettem bele ati x1700 ez adott képet külső monitoron, bootolt jött be Windows stb.. de a rendes monitorján semmi nem jelent meg. Kipróbáltam még a 9600mgt és a 8600gs-t/és egy ati hd3650 de egyik se adott képet és ezeket nem tudtam kipróbálni külső monitoron .
Kérdésem az lenne hogy mi lehet a probléma miért nem add képet? Esetleg lehetséges hogy egy inverter el van szállva benne vagy esetleg a bios kavar be?
Üdv. :és előre is kösz Zsolt
-
zso2113
csendes tag
válasz
tupacamaru #2927 üzenetére
Hello
Igen eredetileg nvidias
THX -
zso2113
csendes tag
Hello!
Ma volt szerencsém kipróbálni acer aspire 9920 gépemben egy ati hd 3650-est de hiába tettük be a gépbe mégse akart elindulni, ugyanúgy fekete kijelzős maradt és nem botolt be !( Acer szerviz anno videó kártya hibát mondott a gépre.)
Szerintetek mi okozhatja ezt? Miért nem indult el ?
Rossz rajta a bios ?
Üdv.:Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest