Új hozzászólás Aktív témák
-
csenger41
tag
Hy!
Egy olyan problémám és kérdésem lenne, hogy van egy Acer Aspire 5742G-m ésa gyári i3 380M-et szerettem volna kicserélni egy i7 740QM-re. Beletettem, be is kapcsol a gép, de nem ad képet, tökfekete a kijelző és VGA porton sincs semmi.
Viszont ami az érdekes, hogyha várok, a Windows bekapcsolózenét lejátsza, meg látom hogy a WiFi-t is kapcsolom ki-be, szóval elvileg a procival nincsen gond, felismeri, műxik stb.
A tippem, hogy az IGP nem tetszik neki, bár elvileg ugyanolyan van benne, mint az előző i3-asban.
Ötletek hogy miért lehet ez?
Esetleg BIOS szinten le tudom tiltani az IGP-t, hogy a dedikált NVIDIA kártyát használja csak? -
csenger41
tag
Üdv, egy Acer Aspire 5742G-ben szeretnék VGA-t cserélni, jelenleg egy Nvidia 610M van benne, milyen nagyobbak kompatibilisek?
-
csenger41
tag
hy! nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a HP NC6000-ben az Ati Mobility Radeon 9600 VGA veérlőt nem lehet-e lecserélni másikra és ha igen, akkor milyenre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest