- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na visszavontam a HP notim fikázását.
A gond az volt, hogy a dedikált VGA helyett az integrált R5-öt használta és a processzor teljesítménye is le volt szabályozva. Most, hogy ezeket átállítottam, pörög a rendszer -
válasz
Thunderzolee #11238 üzenetére
Egyébként nem lehet, hogy a rákötött plusz full HD monitor is lassulást okozhat?
-
válasz
Thunderzolee #11234 üzenetére
Banyek, na ezt álmomban sem gondoltam volna, ráforrasztás......jesszus....
Régen nagyon sokat szórakoztam a PC-m folyamatos fejlesztésével, így valahogy eszembe se jutott, hogy erre vetemednek egyes notis típusoknál.... -
válasz
Thunderzolee #11232 üzenetére
Na akkor én itt hibáztam, simán egy kalap alá vettem az összes A8-as AMD APU-t....
Annyit most megtettem, hogy az összes "felesleges" progit leszedtem, így gyorsult érzésre kb 30%-ot.
Viszont lehet, hogy ezt az SSD-s megoldást majd kipróbálom, habár per pill nincs kéznél egy sem.Azért bízom benne, hogy erősebb procit bele lehet majd pakolni ebbe a rendszerbe valamikor a közeli jövőben.
-
válasz
Thunderzolee #11228 üzenetére
Hát akkor szívás van, nem gondoltam volna, hogy az A8 ennyire szutyok, pedig ha nem is mélyrehatóan, de azért utána olvastam. Az jött ki, hogy netre, office-ra teljesen használható....
Megnéztem a HDD Sentinel progival: 5400 rpm
-
Sziasztok,
Egy éve vettem egy HP 15-g011sh típusú laptopot
AMD A8-6410 APU
Radeon HD 8500
4GB Kingston 800MHz
Win 10 64 bitIgazából már a Win10 előtt is lassú volt, nehezen nyitja meg a weblapokat.
Vajon memória bővítés segítene ezen az állapoton?Nekem csak netezésehez, office-hoz és zene hallgatáshoz szükséges a noti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Last Epoch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Zbook/860/850/840/30 G10/G9/G8/G7/G6/G2/T14/14S/T590/T490/T580/T480/T570/T560/W541/Legion 5/X1yoga3
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó törött kijelzős monitorok (Acer, ASUS, HP, Samsung, Dell, BenQ, stb)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Keresünk dokkolókat
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest